Care sunt cele mai căutate tratamente estetice în această rimăvară?
Fie că vrei sau nu să-ți faci un cadou, fie că simți sau nu să faci un retuș al felului în care arăți, sau că ai senzația deloc faină că pielea ta a ieșit „șifonată” din acest sezon rece, important este să știi care sunt tratamentele estetice recomandate  în primăvara care tocmai a început. 

„Ar fi ideal să se rețină că, odată cu apariția soarelui, peelingurile chimice, realizate la nivelul feței, decolteului sau a mâinilor, sunt interzise. Ce avem voie să facem, nu este nici dureros și nici invaziv, sunt procedurile despre care vom discuta în continuare!”, explică dr. Gabriel Mazilu, Medic specialist Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică, doctor în Științe Medicale.

1. Rehidratare pielii cu acid hialuronic. Intervenție estetică care redă luminozitate tenului, conferă un aspect întinerit. 

2. Pachete de volumizare facială, cu acid hialuronic - augmentare pomeți, tratament șanțuri nasogeniene, conturare linie mandibulară, augmentare bărbie, tratamentul cearcănelor, umplerea unor defecte la nivelul feței sau lifting non-chirurgical cu acid hialuronic. 

3. Tratament cu toxina botulinică a ridurilor de expresie (botox). 

4. Tratamentul bărbiei duble (eliminarea gușei) cu solutie injectabila. Important de știut, aici, că sunt necesare cel puțin 2 ședințe.

5. Augmentare buze cu acid hialuronic. 

6. Stimulator de colagen - injectare, pentru repararea anumitor zone de la nivelul feței care nu pot fi tratate cu acid hialuronic.

7. Terapia Vampir sau Terapia Dracula (PRP), pentru reparare, regenerare și hidratare a feței. Sunt necesare 3 - 4 ședințe, în primul an, și, ulterior, pentru întreținere, 2 sedinte/an. 

8. Tratamente adjuvante, cu laser, la nivelul feței, plasma, radiofrecvență.  

9. Tratamentul vergeturilor, a celulitei și a depozitelor mici de grăsime de la nivelul corpului.

Comentarii

Postări populare