Tabăra de feminitate "Tainele zeițelor. Misterul Puterii Feminine"








Tabăra de feminitate "Tainele zeițelor. Misterul Puterii Feminine" reprezintă unul dintre proiectele de mare succes ale programului "Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschii".



"Tainele zeițelor. Misterul Puterii Feminine" este un sistem complex de cunoștințe și tehnici care îți va arăta exact calea către fericire, armonie, sănătate, relație, energie feminină, putere feminină, încredere feminină, succes și încetinirea proceselor naturale de îmbătrânire. Acest program Premium este produsul anilor de căutare a celor mai eficiente instrumente care, într-adevăr pot schimba viața, cu eficiență maximă. “Din experiență, vă pot spune că programul funcționează incredibil. Femeile se transformă indiferent de vârstă, statut social, experiența de viață și nenumăratele restricții inventate tot de către femei, doar pentru a nu face nimic, pentru a rămâne în poziție de victimă (cu replica "nimic nu mă va ajuta").



Pentru a facilita exersarea și apariția rezultatelor în cel mai scurt timp, am ales tehnicile și practicile care pot fi implementate cu ușurință în viața de zi cu zi a femeii moderne. Așadar, dacă vrei schimbări - acționează! Fă ceva diferit pentru fericirea ta feminină, ceva diferit față de tot ceea ce ai făcut până în prezent. Vino la în tabăra de feminitate "Tainele zeițelor. Misterul Puterii Feminine" și vei primi cheia către succesul feminin. Trebuie să iei o decizie și să începi să te antrenezi cu noi, zilnic, transformându-ți viața, implementând puțin câte puțin din toate cunoștințele și tehnicile secrete pe care le vei primi la Training, transformându-le în obicei, prin practică permanentă. Știu că te-ai așteptat la o descriere siropoasă. Nu. Vreau să fiu sinceră. Training-ul nu este pastila fermecată - e mult de muncit conștient, dar nici nu-ți imaginezi câtă putere ai ascunsă în interiorul tău! Dacă ai ști să o folosești, crede-mă, ai trăi în lumea în care îți dorești ...În câteva cuvinte ar fi imposibil să descriu ce se întâmplă la acest Training, dar ce pot spune cu siguranță este faptul că este un program foarte puternic, care schimbă viața femeilor cu adevărat.


După acest program intensiv (pe care va trebui să îl lucrezi zilnic, cu tot ce ai învățat, pentru minimum 15 minute), vei putea să-ți creezi fericirea singură, zi de zi, și fiecare clipă a existenței tale va deveni minunată! Vei putea materializa tot ce îți dorești. Vei avea suficientă putere interioară pentru a menține echilibrul în toate aspectele vieții (relație, carieră, finanțe, sănătate, dezvoltare personală). Știu, acum pare fantastic, dar pentru mine și acele femei care sunt inițiate în acest mister - este realitatea de zi cu zi. În sfârșit, vei afla secretul femeilor care influențează destine, care lasă amprente în istorie, care se mențin toată viața tinere, care au o putere nemarginită asupra bărbaților și care stăpânesc magia conștientă (abilitatea de a influenta realitatea). Dacă alegi o viață fericită, vrei să-ți amplifici și dezvolți puterea feminină devenind femeia Zeiță, dacă vrei să descoperi fețele noi ale puterii personale feminine (din păcate, 98% dintre femeile puternice trăiesc în energie masculină) prin practică eficientă, și să ai rezultate rapide, te aștept la Predeal, în tabăra de feminitate "Tainele zeițelor. Misterul Puterii Feminine". Acolo vor fi doar femeile deosebite. Acolo este și locul tău!”

E. Cucicovschi.


În cadrul taberei de feminitate “Tainele Zeițelor. Misterul Puterii Feminine” vom lucra la aspecte importante pentru a trezi puterea ta feminină, precum: RELAXARE - chiar dacă training-ul este foarte intensiv, vei renunța la tensiunea acumulată de ani de zile, ca după o vacanță îndelungată. Te vei umple de energie. Vei primi acces la resurse nemărginite și putere, prin relaxare. Relaxarea este calitatea de bază a femeii.

CONȘTIENTIZARE - nu vei descoperi doar informații noi și extrem de utile, ci vei stăpâni practici care îți permit să îți gestionezi mintea, starea organismului, energia, feminitatea și viața, în general. Îți vei lărgi orizonturile și vei descoperi noi lucruri către care îți vei îndrepta atenția. Vei primi cunoștințe din psihologie, anatomie, fizică cuantică, neurofiziologie, sexologie, cunoștințe secrete ale mai multor culturi, care se transmit din generații în generații, doar în cercuri restrânse.

ÎMPĂMÂNTIRE - vei descoperi lumea intuiției, a simțurilor și a legăturii strânse cu realitatea din jur! Atunci, vei ști mereu ce să faci. "Să te simți bine" - nu este doar o stare a organismului, este contactul bun cu tine însăți, cu originea ta, cu cerințele corpului și ale sufletului tău, cu ceilalți oameni și cu Universul, în general. Imposibil să înțelegi pe cineva fără să te înțelegi pe tine, mai întâi. Imposibil să schimbi lumea, fără să te schimbi pe tine. Doar prin schimbările tale influențezi lumea din jur. Doar când te împământești, intri în contact cu tine însăți, te centrezi, îți fixezi punctul de adunare și îți poți corecta personalitatea și destinul.


ACCEPTARE - cel mai plăcut lucru pentru o femeie este să trăiască în acceptare! Vei învața abilitatea de a trai în plăcere, bucurie, acceptare și fericire. Toată lumea zice "trăiește acum și aici", dar cum? Concret, ce trebuie să facem pentru a trăi acum și aici? Toți vorbesc despre asta, dar fără să știe ce anume implică. Tu vei învața arta de a gestiona propria energie, puterea momentului, puterea personală și propriul destin.

ELIBERARE - vei învăța să te eliberezi de tot ce te încurcă să ai o viață armonioasă, fericită și plină de bucurii. La acest training te vei elibera de situații, oameni, relații, amintiri toxice, frici. Vei reseta energia și resursele, pentru a începe o viață nouă.

MAGIA FEMININĂ - la acest training vom dezvălui toate miturile despre magie și, în același timp, te vom învața să creezi și să influențezi realitatea din jurul tău prin practici energetice feminine VIP. Vei învăța magia conștientă. Vei afla cea mai eficientă practică din toate timpurile pentru îndeplinirea dorințelor!


Detalii despre tabără veți găsi pe mail -fiifeminina@gmail.com


Comentarii

Postări populare