Incepe anul cu un boost de energie si un cocktail de 7 sucuri bio




Cum sarbatorile de iarna nu pot trece fara preparatele traditionale, fiecare dintre noi simtim nevoia unei purificari din interior. Astfel, dupa imbelsugatele mese din ultima perioada, este momentul prielnic pentru detoxfierea organismului astfel incat, acesta sa poata functiona din nou la capacitate maxima, oferindu-i totodata si un boost de energie.

Odata cu noul an, Life Care® ti-a pregatit o gama de produse special concepute pentru un proces de revitalizare a intregului organism. Continand doar ingrediente BIO, suplimentele alimentare marca Life Care® poarta garantia unor produse 100% naturale.
Astazi te vom invata cum sa ajuti organismul sa scape de toxine, E-uri si grasimi, oferindu-i in schimb nutrienti si multa energie cu Life Impulse® Super Energy, o reteta unica din fructe si plante revitalizante.
1. Energizeaza-te cu fructe
Un prim mod de-ati recapata vitalitatea reprezinta consumul de fructe sub orice forma. Fructele, nu numai ca iti ofera un plus de energie, ci si contin multi nutrienti benefici in aceasta perioada rece a anului. Life Care® iti propune o varianta mult mai practica si mai eficienta a consumului efectiv de fructe: un cocktail de 7 sucuri BIO, produs dupa o reteta unica, ce are ca scop reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre si vitamine. Fiecare dintre cele 7 ingrediente uimitoare are o proprietate aparte, care, impreuna cu celelalte, ofera un intreg izvor de sanatate organismului tau.
• Fructele de goji sunt bogate in vitamina C si fibre si sunt sarace in calorii, ceea ce le face perfecte pentru curele de slabire. In plus, fructele goji sunt o sursa buna de vitamina A si proteine.
• Mangostanul este plin de antioxidanti, redus in calorii, dar bogat in vitamina C, ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, este anti-inflamator si energizant.
• Noni normalizeaza tensiunea arteriala, intareste sistemul imunitar, regleaza nivelul colesterolului, are calitati antibiotice si este de mare ajutor in anemie.
• Fructul acai are o mare putere antioxidanta si anume este de 35 de ori mai puternic decat portocalele si de 10 ori mai puternic decat merele, murele, zmeura si ciresele.
• Fructele de Maqui impiedica oxidarea colesterolului in organism si astfel, pot preveni bolile cardiovasculare, ajutand la diminuarea procesului inflamator din organism.
• Cactusul de Nopal este eficient in stabilizarea si reglarea nivelului de zahar din sange, creste nivelul de energie si imbunatateste starea de spirit.
• Aloe Vera este bogata in substante puternice, cu efecte antioxidante, antisenescenta, anticancerigene, substante care intervin in mentinerea sanatatii si vivacitatii.
Life Impulse® Super Energy este usor de administrat, doza recomandata fiind de 2 lingurite pe zi dimineata pe stomacul gol. Produsul este vegan si nu este testat pe animale.
2. Nu uita de gustari
Chiar daca in ultimele zile ai abuzat de micile gustari dintre mese, infruptandu-te din fel de fel de dulciuri, ei bine, nu este necesar sa renunti la acestea. Tot ce trebuie sa faci este inlocuirea dulciurilor cu o varianta mult mai sanatoasa si mai satioasa. Apeleaza cu incredere la batoane Eco de cereale, alegand dintre cele trei variante delicioase: ciocolata, curmale si sirop de artar sau fructe. Iti vor da energia necesara pentru intreaga zi, alimentandu-te cu o sursa bogata de vitamine. Sunt excelente pentru gustarile la birou sau chiar dimineata cand esti in intarziere.
3. Renunta la mancaruri grase
Dupa atatea sarmale, fripturi si caltabos, este timpul pentru o mica schimbare in meniu. Evita prajelile, carnea rosie si in deosebi, junk-food-ul. Opteaza, in schimb, pentru peste, curcan, legume si fructe. Ca modalitate de gatire, alege sa fierbi alimentele sau sa le bagi la cuptor. Pe langa detoxifiere, aceasta schimbare nutritionala iti va reda energia si iti va schimba starea de spirit garantat.
Imbinand sfaturile de mai sus, iti vei regla metabolsimul in cel mai scurt timp, ajutandu-ti organismul sa isi revina dupa o perioada destul de extenuanta.





Despre companie:
Life Care® este in prezent cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania, orientata pe vanzarea de produse BIO, naturale si vegane. In plus, numeroase publicatii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street si altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscand astfel eficienta sistemului.
Infiintata in 2005, Life Care®, prima si cea mai importanta companie romaneasca din domeniul vanzarilor directe, crede ca o viata mai buna si mai fericita inseamna prosperitate, sanatate si frumusete. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create dupa retete originale Life Care® si produse in Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice si produse de ingrijire personala, suplimente nutritive si cosmetice terapeutice, precum si produse destinate curateniei si ingrijirii casei.
Acestea pot fi achizitionate atat de la partenerii Life Care®, cat si online, direct pe www.life-care.com. Astazi, Life Care® inseamna peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vandute si peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.





Comentarii

Postări populare