Cursuri de machiaj acreditate ANC cu make-up vedetelor, Elena Ciftci








Coco Chanel spunea ca pentru a fi de neinlocuit trebuie sa fii intotdeauna diferita. Si pentru a fi diferita make-up artistul Elena Ciftci a gandit un curs de machiaj profesionist  3 in 1 unic in Romania care va incepe pe 15 ianuarie si dureaza pana pe 31 ianuarie, de la 10,00 la 17,00.






Cursul Star Beauty Center by Elena Ciftci va contine: 1. un curs de make up de baza -10 tehnici -10 tipuri de machiaj, 2. curs de sprâncene -stilizare, forma si vopsire cu henna cea mai nouă tehnica, dar si cea mai căutată de cliente si 3. curs de extensii de gene 1 D -2 D.
La sfarsitul cursului  diploma eliberata este acreditata de Ministerul Muncii putand astfel profesa in orice salon sau va puteti deschide propria afacere.
De asemenea, produsele de make-up si pensulele sunt puse la dispozitia cursantelor, iar la 3 module achzitionate se obtine o reducere de 30% si diploma autorizata.

*Se poate opta si pentru variante de curs:

De exemplu,  se poate opta pentru modulul 1 si 2, sau 2 cu 3 sau 3 cu 2,  dar se poate opta doar pentru un singur modul. Dacă alegeți toate cele 3 module aveti si o reducere de 30%.
*cursurile de gene va ofera posibilitatea achiziționării kitului cu reducere de 20% pe perioada cursului
*pe perioada cursului școala de make up ba oferă 20-30% reducere la produsele de make up.
Cursul de machiaj cuprinde:
Teorie: notiuni de cosmetica, anatomia fetei, teoria culorilor, optica, fashion, machiaj, corectii si metode alternative de alegere a culorilor.
Demonstratie si practica: ”smokey eyes”, machiaj corector (il studiem zilnic), progresiv, de zi, de seara, pentru senioare, pentru ochelari, manechin, de show, exotic, fotografie.


Bonus: machiajul pentru evenimente speciale si multe trucuri diferite, iar pe parcursul cursului vor fi invitate personae publice pe care se vor face demonstratii de machiaj. Printre acestea au luat parte: Miki ex K-pital, Nasrin Ameri, Bianca Dragusanu, Valentina Pelinel, Crina Matei, Adina de la Heaven.






Cursul de adreseaza oricarei femei indiferent de varsta. E simplu sa fii diferita. Inscrie-te acum si rezerva-ti un loc pentru cursul din 15 ianuarie. Adresa: Piata Alba Iulia 6, bl. I5, sc. 2, etj. 1, ap. 28. Telefon: 0754 21 10 21.







Elena Ciftci este un make-up artist cu o vasta experiență în domeniul machiajului. 


Elena are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass -atelier Paris -tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului,Masterclass Alexandru Abagiu -tendințe  in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.













Comentarii

Postări populare