SVR Spirial Crema: protectie eficienta si de lunga durata, antiperspiranta pentru o vara “cool”

O
 piele uscata si perfect protejata in toiul unei veri toride! Aceasta este promisiunea lansata de catre laboratoarele pariziene SVR odata cu dezvaluirea Spirial Crème, un produs dermatocosmetic de ultima generatie, conceput special pentru reglarea fluxului sudoral atat la nivelul axilelor, cat si al fruntii, al mainilor sau al picioarelor.

Transpiratia este un proces termo-reglator propriu organismului, indispensabil pentru eliminarea toxinelor si pentru buna functionare a mecanismelor interne: ofera protectie microbiologica prin reglarea PH-ului si hidrateaza stratul superficial al pielii. In momentul producerii, transpiratia nu are miros. In schimb aceasta este bogata in diversi compusi organici care odata cu degradarea de catre bacteriile cutanate, determina formarea unor substante volatile cu miros neplacut.
Temperaturile ridicate din timpul verii asociate unor mici placeri culinare “vinovate” (inghetata, bauturile reci, alimentele condimentate etc) si ritmului alert de desfasurare a activitatilor in mediul urban (stress-ul contribuie la fluxul crescut al transpiratiei, deoarece glandele sudoripare se afla sub controlul sistemului nervos), determina dereglarea ritmului firesc de producere a transpiratiei, impactand negresit viata sociala.
Spirial: alege antiperspirantul potrivit stilului de viata sau gradului de transpiratie. De ce Spirial Crema?
Crema Spirial formulata de biologii si medicii dermatologi asociati ai Laboratoarelor SVR, nu contine agenti care sa irite pielea, are toleranta excelenta, este recomandata chiar si pentru pielea sensibila, nu blocheaza fluxul normal al transpiratiei si se aplica usor pe intreg corpul fiind un produs multi-use. Prin lansarea Spirial Crème, SVR propune o noua modalitate de protectie anti-perspiranta, eficienta chiar si in cazul transpiratiei excesive.
Ingredientele active continute, alaturi de agentii antiperspiranti, au o actiune sudo-regulatoare excelenta, cu rezultate rapide, care se mentin in timp. Altfel spus, SVR Spirial Crème contribuie la normalizarea fluxului sudoral, actionand direct asupra cauzelor ce pot determina transpiratia excesiva: glandele sudoripare.
Un produs multifunctional cu eficacitate 48h, demonstrata clinic, transpiratie normala sau excesiva
Extrem de usor de utilizat, crema antiperspiranta SVR Spirial Crema se poate aplica fara probleme pe pielea curata ori de cate ori este necesar pe parcursul zilei, varful aplicator permitand o dozare perfecta a produsului si o manevrabilitate sporita mai ales in situatii de urgenta: miros neplacut la nivelul axilelor in mijlocul unei zile aglomerate, palme umede inaintea unei intalniri cu partenerii de business, frunte sau picioare asudate.


Multifunctionalitatea si eficienta pe termen lung in combaterea transpiratiei, reprezinta principalele atuuri ale cremei SVR Spirial: nu lasa pete albe sau galbene (protejeaza atat pielea cat si tesaturile hainelor), poate fi utilizata atat in zona axilelor cat si pe maini, picioare, pliuri sau fata, textura non colanta (nu curge), patrunde usor in piele, nu contine parfum, alcool sau parabeni (ideala pentru pielea fragilizata, reactiva sau sensibilizata), este testata non-comedogenic (nu blocheaza porii) si contribuie la reglarea fluxului sudoral, prin utilizare consecventa de-a lungul a cel putin 28 de zile.
Alaturi de Spirial Crème, in gama antiperspiranta a Laboratoarelor SVR se regasesc si variantele roll-on (in forma clasica si vegetal – fara saruri de aluminiu) si spray cu actiune dubla antiperspiranta (reglarea transpiratiei) si deodoranta (neutralizarea mirosurilor) si cu eficacitate 48h, demonstrata clinic.


Produsele SVR Spirial sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si se regasesc in e-shop-ul www.optimashop.ro, in showroom-ul Crisia-Farm (Calea Dorobantilor 111 – 113) si in farmaciile partenere.

·         Pret SVR Spirial Crème – 32 lei

Comentarii