C&A Romania a lansat colectia Toamna/Iarna 2016 la Bucuresti



Bucuresti, 9 iunie 2016 : Peste 80 de jurnalisti, bloggeri si influenceri din zona de fashion au luat parte ieri dupa-amiaza la evenimentul de preview al colectiilor C&A Toamna/Iarna 2016 pentru femei, in Bucuresti. Acestea au putut fi admirate intr-un decor tomnatic gazduit de KID YOU NOT – unul dintre cele mai recente bistro-uri inaugurate in inima capitalei.

C&A Romania a prezentat propunerile pentru Toamna/Iarna 2016 dedicate doamnelor si domnisoarelor, mizand pe un setup inspirat din natura pentru a transmite cat mai bine elementele cheie ale colectiilor.




In ceea ce priveste linia pentru femei, pentru Toamna/Iarna 2016 designerii C&A si-au gasit inspiratia in natura, petrecerile in aer liber si escapadele la munte; vedete fiind texturile si materialele calduroase, culorile de toamna si siluetele confortabile, in straturi. Cu un usor spirit rustic, cu detalii feminine si delicate, colectia pentru femei este completata de accesorii minimaliste, cu precadere aurii. In colectia pentru seara predomina dantela si materialele metalice, piesa IT fiind rochia din paiete argintii.



Colectia pentru tineret, CLOCKHOUSE, este puternic ancorata in optimismul varstei adolescentine, piesele de inspiratie college, preepy sau geek fiind vedete pentru sezonul Toamna/Iarna 2016. 





Sezon dupa sezon, colectiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creatie in sediile companiei din Dusseldorf si Bruxelles.

Noua colectie va fi disponibila in peste 20 de tari europene dupa data de 17 august 2016.





Comentarii

Postări populare