Dressing Room, la cea de-a 20-a editie
Pentru ca e foarte multa vara in jur si avem chef sa ne schimbam garderoba, sau macar sa alaturam si alte vesmite la moda printre cele de anii trecuti, va invit sa ne bucuram in aceasta sambata de creatiile unor designeri cu adevarat talentati. 

Asadar, femei frumoase si cochete, va asteptam pe 25 iunie la Tet-a-Tete, in Parcul Herastrau, unde ne vom ne reuni pentru a 20-a editie "Dressing Room". Va vom arata arata ce am mai facut si ce mai facem. 

In vara asta ne gasiti cu exponate pretioase cu aer boem: piese unicat de design vestimentar romanesc si traditional peruan, arta si simbolistica incasa, accesorii din piele, bijuterie de autor romaneasca si argentiniana, o selectie de obiecte de arta moderna si fotografie a unor artisti consacrati.


Dressing Room BOHO International Edition este o ocazie de a vedea artisti si designeri romani dar si straini, intr-un singur loc. Seara ne vom bucura de un concert special de jazz cu exceptionalii Ruxandra Zamfir (voce) si Sorin Romanescu (chitara).


Lasati copiii sa vina la noi! 

Avem prajituri, torturi si placinte sanatoase (bio), facute in casa! Pe incercate! Va asteptam cu drag in minunata oaza Tet-a-Tete! (Parc Herastrau, intrarea P-ta Charles de Gaulle sau Arcul de Triumf)Participanti:
George Neagu (design vestimentar)
Inca Land (vestimentatie si bijuterii traditionale peruane)
Cornel Lazia (fotografie)
Alina Simion (bijuterie de autor)
Andreea Lazarescu | Ceramic Sparrow (ceramica pictata)
Al Pann (arta contemporana)
La pietre (sculptura mica)
LivingenBermudas (bijuterie de autor)
Stefan Musca (design vestimentar)
Oana Vasiloiu (design accesorii piele)
Comentarii

Postări populare