Dana Savuica si stomatologul ei pleaca impreuna la Cluj!



In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale "Traieste Inteligent", iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's. Evenimentul va avea loc sambata, 11 iunie, incepand cu ora 17:00, la restaurantul Ciao Ragazzi din incinta Polus Center Mall (Strada Avram Iancu 492-500, Floresti).

"Am inceput seria de evenimente Traieste Inteligent anul trecut, impreuna cu echipa agentiei Replica Vedetelor Events. M-a uimit reactia pozitiva a femeilor care si-au dorit sa participe si, mai mult, a celor din toata tara. Acest lucru m-a determinat sa organizez o caravana care sa curpinda orasele mari, in speranta ca vor urma si altele in viitor. Provocarea mea incepe in Cluj Napoca, oras cosmopolit, centru universitar, nodul central al tarii, un punct foarte important al modei romanesti. Acolo vom avea ocazia sa vorbim ca fetele despre tendinte in moda, frumusete si ingrijire, despre ce se poarta si cum, despre tot ceea ce ne intereseaza ca sa ne simtim frumoase si implinite. Exact ca in sloganul brandului meu preferat  de bere, Redd's... Redd's talk about it! Astept cu nerabdare intalnirea mea cu clujencele si le promit alaturi de partenerii mei, Sunstar GUM, DaVinci Dental Clinic, LPB, Gerovital, Redd's si Meli Melo, o zi cu totul speciala. In Cluj voi fi insotita si de doctorul stomatolog Adrian Mina, care va oferi sfaturi despre o ingrijire dentara de cinci stele", a declarat Dana Savuica.

LPB
Designerii LPB cauta surse de inspiratie in mai multe locuri in moda, arta, arhitectura si industria masinilor si, bineinteles, sunt atenti la ce se intampla in societate. Nici un pantof nu pleaca din departamentul de creatie fara a se verifica cat este de usor, moale, flexibil, confortabil sau potrivit. LPB infrunta constant limitele de confort, design inovativ si cea mai buna calitate de pe piata.

Meli Melo
La Meli Melo, moda incepe cu influente etno si feminitate, sub umbrela “la femme romantique”. Bijuteriile multicolore, cu accente florale, statement dar si piese discrete, gentile cu imprimeuri colorate, atent combinate, feminine, contureaza o colectie de inspiratie pentru femei. Noul sezon o va conduce prin stiluri diferite, insa atat de asemanatoare cand vine vorba despre femeie, cea careia se adreseaza, "La Femme Romantique"!

Gerovital Sun
Farmec lansează linia de produse de protectie solara Gerovital SUN intr-o varianta modernizata si extinsa, creata de catre cercetatori la standarde inalte de calitate. Pe langă dubla fotoprotectie (UVA si UVB) produsele asigura in plus hidratarea, emolierea si nutrirea tegumentelor si au puternice proprietăţi antioxidante. Se regasesc sub forma de uleiuri, lotiuni, emulsii, creme si geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele si au destinatii diferite. Elementul de noutate absoluta il reprezinta produsul pentru barbati, special creat pentru pielea lor, formulat atfel încat să asigure protectia impotriva radiatiilor solare, dar si un bronz frumos si uniform in acelasi timp. Produsele contin ingrediente recunoscute pentru proprietatile lor de a ajuta la obtinerea bronzului rapid si frumos sau pentru proprietatile antioxidante, hidratante, vitaminizante (ulei de masline, ulei de galbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E).

Sunstar GUM
SUNSTAR  GUM se diferentiaza de celalalte marci disponibile prin gamele ce favorizeaza o ingrijire orala personalizata, in functie de nevoile si cerintele fiecarei danturi. Mai mult, este prima linie de produse special conceputa pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele.

DaVinci Dental Clinic
DaVinci Dental Clinic este o clinica stomatologica infiintata din dorinta domnului Dr. Adrian Mina de a satisfice asteptarile clientilor sai de toate varstele prin intermediul unei palate complete de tratamente de medicina dentara la cele mai inalte standard si pentru a contribui asiduu la succesul profesional si personal al pacientilor ce ii calca pragul.

Redd's
Cu un gust indraznet, racoritoare si surprinzatoare, Redd’s Cranberry Crush te va cuceri de la prima intalnire. Sucul de merisoare si aroma naturala dezvaluie un gust de care te vei indragosti iremediabil.


Inscrierile se vor face la adresa de mail: conferintadana@replicavedetelor.ro

Comentarii

Postări populare