super-modele din Ucraina

Mi-am dorit acest articol de ceva timp pentru că ucrainiencele sunt femei frumoase, iar dacă vorbim despre ele, vorbim, evident, despre frumusețea prin excelență.

Am ales să vă arăt câteva frumuseți mai înalte, modele internaționale care provin din Ucraina, să mă exprim elogios la adresa lor, tocmai pentru că sunt cu adevărat superbe!

Frumusețea este rară, miraculoasă, exact așa cum o găsim la ucrainience... Femeile din țara asta sunt strălucitoare, au cea mai frumoasă culoare a părului pe care italienii o numesc biondo- nuanță de galben care tinde spre castaniu. Au grație, au farmec, au chipul de femeie-copil, au puterea să hipnotizeze privirea celui care vrea să le descopere. Ca-n Ruslan și Ludmila.

Ochi minunați, cu reflexe albăstrui, obraji roșii și buze cărnoase. Desăvârșite.

Kristina Lisovenko și Vita Filonenco au apărut alături de Julie Pelipas în ediția Vogue Ukraine din anul 2017 a lunii ianuarie. Grație irezistibilă într-un tablou ce evoca nostalgia trecutului prin ținute autentice, ii populare ce aparțin costumului vechi popular ucrainian.

Sabina Lobova este un alt super model ucrainian care se distinge prin delicatețe și o prețiozitate a ținutei pe care o întâlnim rar la o femeie. Este genul romantic, enigmatic, deloc fandosit. Cel mai bine a pozat-o Anastasia Fursova în Elle. S-a remarcat și in multe ediții internaționale ale revistei Vougue.

Iana Godnia, o altă frumusețe din Ucraina, model internațional iubit mai ales de casa Balenciaga. A apărut în edițiile internaționale vogue, Elle și Harper s Bazaar.

Comentarii

Postări populare