PENTRU TINE – noua campanie Deichmann prezintă călătoria vieții

Mesajul principal al noii campanii este reprezentat de o serie de imagini nonșalante, ce transmit faptul că DEICHMANN are perechea perfectă pentru fiecare moment al vieții. În noua campanie de primăvară/vară intitulată "PENTRU TINE", liderul de piață își prezintă portofoliul cuprinzător de pantofi casual și sport, sneakers, sandale și șlapi pentru sezonul cald.

"PENTRU TINE" urmează pașii diferiți pe care îi facem de-a lungul vieții, fie ea prima aventură, prima dragoste, primul apartament, sau chiar nunta. „Noi înșine inițiem fiecare pas în viață, dar cel mai bun lucru este că nu o facem singuri. Experimentăm atât de multe momente alături de alți oameni. Uneori doar pentru o clipă, alteori pentru întreaga viață. Călătoria ta începe aici și acum - asta e ceea ce vrem ca această campanie să arate. Indiferent dacă te pregătești să faci pași mici sau un salt mare în necunoscut – DEICHMANN are perechea perfectă pentru tine”, a explicat Marcel Nawrath, Head of Marketing DEICHMANN.

Campania DEICHMANN pentru primăvară/vară este plină de culoare și descrie momente autentice din viața reală. „În ultimele campanii "Wherever You Go", ne-am concentrat pe o varietate de activități pe care le facem pe parcursul vieții. În campania "PENTRU TINE" ne concentrăm asupra oamenilor înșiși. Evidențiem diferite momente și fațete personale ale vieții. Unele sunt comice, altele serioase, dar toate sunt pline de dragoste și afecțiune pentru prieteni și familie”, a continuat Nawrath.

„Actuala campanie evidențiază segmente variate ce reprezintă ideea susținută de DEICHMANN: o gamă largă de mărci și produse pentru întreaga familie la cele mai bune prețuri. "PENTRU TINE" unește sportul, timpul liber, funcționalitatea, moda și calitatea, conturând versatilitatea gamei în diverse momente ale vieții”, a explicat Sabine Zantis, Chief Mk Officer DEICHMANN.

Campania are trei categorii ce reprezintă gama cuprinzătoare de pantofi de marcă, perfecte pentru întreaga familie. SPORT – Adidas, Nike, Fila și Puma. MODĂ – sneakers Elefanten, Bench, Skechers și Esprit, plus stilurile Graceland, Catwalk și Venice. SEZON – sandale și șlapi de trekking la modă de la Adidas, Puma, Fila, Bench și Graceland.

Descoperă colecțiile în magazinele Deichmann din țară și în online shop pe deichmann.com

Comentarii

Postări populare