Animal print, sau cum să fii o arătare minunată și flamboaiantă într-o lume fără odihnă

Acum ceva timp îmi spuneam că e bine să porți animal print ca țesătură și imprimeu pe hainele de zi, dar mai ales pe cele de noapte, pentru că astfel poți să te aventurezi și să sperii ușor întunericul. De atunci, am rămas la aceeași idee- poartă oricând animal print mai ales dacă ești strălucitoare ca ființă, ai atitudine și vrei să îți unduiești trupul ca orice damă rafinată, pricepută la farmece grațioase. De atunci, am rămas la aceeași idee- poartă oricând animal print mai ales dacă ești strălucitoare ca ființă, ai atitudine și vrei să îți unduiești trupul ca orice femeie care se pricepe bine la farmece grațioase.

Se potrivește la orice vârstă și este tot timpul în vogă. Designerii l-au iubit și l-au jucat în toate modurile posibile, l-au interpretat armonios și l-au asociat cu mari nume de actrițe sau modele internaționale despre care știam că pot dovedi forță și în același timp grație atunci când puneau pe ele o astfel de haină.

Street Style-ul zilelor noastre ne aduce exemple și purtări alese ale hainelor animal print, iar dacă vrei să știi cum să îmbraci un pantalon sau o haină cu acest imprimeu, e musai să afli ce anume te avantajează și ce nu, e bine să ții seama de silueta pe care o ai la purtător și să adaptezi exact ce trebuie. E drept că femeile cu siluete filoforme vor fi favorizate...

Animal print dă farmec, iar farmecul este frumusețea în mișcare... Cineva spunea că o femeie care are o rochie animal print și părul blond e focoasă, e la grad înalt de expresivitate și grație. Amorul flutură în jurul ei și poate face ușor victime printre masculi.

Important este să știi să asociezi corect hainele animal print cu accesoriile tale, să simți că poți fi tu într-o astfel de haină și să-ți cunoști bine limitele...

Animal print este o nuanță de frumusețe în lumea modernă și în cea contemporană, chiar dacă s-a impus în modă tot timpul, devenind un fenomen în societate. Va rămâne plăcerea noastră vinovată sau mai puțin vinovată... Va îmbrăca mult timp de acum înainte tipologii de femei și ne va face cu ochiul din dressing la orice oră. Multe dame sunt hulpave la animal print, îl afișează ca notă dominantă a stilului lor, vor să arate vivacitate și acel strop de îndrăzneală pe care mi-aș dori să le observ și să le admir tot mai des pe străzile din București. Cu stil, cu notă arhetipală!

Comentarii

Postări populare