Montibello și cele șase noi nuanțe pentru păr DENUÉE

Joi, 7 aprilie 2022, Selena ES România a lansat în premieră brandul MONTIBELLO în cadrul unui eveniment extraordinar, care a avut loc la Hotel Epoque –Relais & Chateaux, alături de invitatul special Jordi Tenas- Art Director MONTIBELLO.

Invitații au aflat în premieră detalii despre tendințele din acest sezon primăvară –vară Montibello, brandul numărul 1 în Spania.

În acest sezon, Montibello vă propune o colecție inspirată din lumea fascinantă a ceramicii, care unește această lume cu tehnicile de colorare profesionale, reinterpretând nuanțele de Natural Terracotta .

Colecția CERAMICS creează o legătură dintre natură și pământ pentru a aduce profunzime și căldură culorilor la superlativ!

Este o celebrare a tuturor lucrurilor tradiționale realizate manual, o revenire la palete de culoare și tendințe naturale, o colecție proaspătă, ce conține nuanțe subtile și intense, cum ar fi maro teracota, blond luminos și cupru vibrant.

În acest sezon, căldura revine, aducând lumina soarelui în păr cu ajutorul tehnicii Natural Lights, care amplifică volumul și adaugă profunzime multi-tonală părului.

Croiurile clasice, atemporale, sunt tendințele din acest sezon. O nouă dimensiune a bob-ului dezvăluie gâtul, în timp ce părul de lungime medie și lung prinde viață prin tunsori realizate în straturi fine, invizibile, care sunt încununate cu un breton arcuit.

Pentru această colecție, Montibello a dezvoltat 6 noi nuanțe DENUÉE inspirate de culorile naturale de teracotă pentru a obține o culoare profundă, bogată, cu un aspect strălucitor și proaspăt.

COLECTIA CERAMICS DENUÉE vă propune 3 combinații de culori în tendințe:

LUMINOUS GOLD

8.32: O combinație perfect echilibrată de nuanțe aurii irizate care oferă căldura perfectă pentru nuanțele de blond crem, neutre. 10.32: Această nuanță combină reflexele aurii, irizate în cele mai ușoare forme. Blond clar, pur, cu un aspect lucios.

VIBRANT COPPER:

6.4: Cea mai întunecată versiune a unei nuanțe arămii dezvoltată pentru a imita culorile pure și intense ale cărămizii și plăcilor.

7.42: Un amestec de cupru și reflexe irizate care creează o nuanță auburn neutră, cu aspect natural.

TERRACOTTA BROWN

6.65: O nouă interpretare a uneia dintre cele mai emblematice nuanțe de maro, cu o notă suplimentară de roșu care realizează un maro teracotă intens.

8.65: Reflexiile maro sunt combinate cu cele mai deschise de roz pentru un păr blond nisipiu cu un strop de fard de obraz.

Toate produsele folosite pentru a crea această colecție sunt produse VEGANE, care conțin ingrediente naturale!

DENUÉE este o vopsea permanentă fără amoniac pe bază de apă, capabilă să imite nuanța și luciul părului natural cu 100% acoperire a părului alb.

O combinație de ingrediente naturale cu multiple beneficii de oferit mulțumită AQUAGEL COLOURING SYSTEM:

• performanță perfectă a culorilor, • grijă suplimentară din partea naturii pentru o calitate uimitoare a părului, protejează scalpul, • confort în timpul procesului de colorare a părului, • oferă mai multă densitate și textură sănătoasă părului.

AQUAGEL COLOURING SYSTEM este o matrice pe bază de apă care intră în interiorul structurii părului, înconjoară moleculele de culoare și promovează dezvoltarea culorilor Efectul este asemănător lentilelor ce amplifică claritatea și definirea culorilor, creând rezultate vii. Nivelul de hidratare îmbunătățit stabilizează structura internă a fiecărui fir de păr Părul este bine protejat împotriva deteriorării factorilor externi, iar starea părului este vizibil îmbunătățită pentru a obține a culoare de lungă durată

DENUÉE INTENSE BLACK LIGHTENING POWDER este o pudră decolorantă cu argilă, fără amoniac, îmbogățită cu carbune activ si complexul exclusivist Botanical Bond, ce deschide până la 7 tonuri .DENUÉE SOFT BLACK CREAM-GEL LIGHTENER este o cremă-gel decolorantă, fără amoniac, îmbogățită cu cărbune activ și complexul exclusiv Botanical Bond Care, ce realizează o deschidere soft de până la 3 tonuri.

- formulă vegană cu 90% ingrediente de origine naturală *. - întărește și repară structura internă a firului de păr. - respectă și are grijă de păr și scalp.

DECODE ZERO LIFE este un tratament de styling care repară și întărește firul de păr, îmbunătățește manevrabilitatea și definește coafura, fără a încărca părul. Redă starea naturală și frumusețea părului, face pieptănarea mai ușoară, îl aplici și dispare. DECODE ZERO FLOW este alternativa naturală la gelul și spuma pentru păr creț, care activează și definește buclele menținând în același timp forma lor naturală și mișcarea. Reîmprospătează buclele, are efect anti-frizz, îl aplici și dispare.

DECODE ZERO PURE este un gel pe bază de apă dezvoltat pentru a realiza coafura dorită și pentru a îmbunătăți structura naturală a părului. Netezește, definește și dispare.

Alternativa naturală la sprayurile pentru fixarea coafurii și șampoanele uscate.

DECODE ZERO PERFECT este un spray pentru textură care definește și reîmprospătează coafura, oferind părului o mișcare naturală, fără a-l încărca. Definește instant coafura, oferă textură și dispare.

DECODE ZERO ESSENTIAL SHAMPOO este un șampon pentru uz frecvent care curăță și purifică părul și îl protejează împotriva poluării și a daunelor cauzate de factorii externi. Curăță, hidratează și protejează.

DECODE ZERO ESSENTIAL BALM este un balsam ușor care hidratează și tratează părul în timp ce îl protejează împotriva poluării. Oferă hidratare, catifelare și o barieră de protecție.

DECODE ZERO CURE ser natural pentru regenerarea părului cu uleiuri 100% naturale . Formulă extrem ușoară dar concentrată cu acțiune de regenerare, conceput special pentru a regenera, revitaliza și întări părul deteriorat. Are efect anti-îmbătrânire, datorită combinației a 3 uleiuri naturale. Sigilează cuticula și reface textura și redă strălucirea părului.

DECODE ZERO COSMIC spray efect anti-frizz pe termen lung, cu extract natural de orhidee 94% și ingrediente de origine naturală. Tratament ce creează un film protector de lungă durată care protejează părul de efectul încrețirii chiar și în condițiile unui climat umed. Elimină efectul de încrețire, lăsând părul moale și usor de aranjat până la 72 de ore.

Comentarii

Postări populare