Street Style în alb și negru

Azi voi aduce în prim-plan albul și negrul, mai ales pentru cine iubește ținuta simplă de oraș. Se spune că nu dai greș niciodată cu aceste culori sau non-culori, (așa cum le numesc unii) și iți vin perfect la nuanța ta de ten sau la vopseaua de păr pe care vrei să le asortezi astfel încât să fii cu adevărat cool.

Nu am rol de îndrumător și nici nu vreau să influențez într-un fel sau altul ținutele niciunea dintre voi, cele care mă urmăriți, dar cred că e necesar să aflăm ce mai poartă colegele de fashion de prin alte ținuturi.Sunt în continuare fascinată de concepția esteticii contemporane care nu exclude albul și negrul și cred că este un look mai mult decât potrivit oricărei vârste și oricărui stil. De data aceasta am ales acel stil pe care îl regăseasc azi la multe dintre femeile tinere pe care le văd în moda străzii și știu că atrage prin simplitate, prin acea finețe care știe să surprindă lumea citadină.

Vei descoperi multe trench-uri de primăvară adaptate la pantofi sport, la genți cu renume și mai ales la pantaloni în croieli foarte largi, extrem de lejeri. Ținute respirabile, blânde și prietenoase cu tot ceea ce înseamnă corpul nostru. Avem nevoie de astfel de haine în cotidianul trăit azi și cu siguranță albul și negrul nu se vor demoda niciodată.< p>

Comentarii

Postări populare