SeeTryBuy Company lansează în România RHA KISS, produsul game changer pentru revolumizarea buzelor de la specialiștii în acid hialuronic, Laboaratoarele Teoxane Geneva






SeeTryBuy Company lansează în România un produs inovator pentru revolumizarea buzelor de la specialiștii în acid hialuronic, Laboratoarele Teoxane din Geneva. TEOSYAL RHA KISS® este un dispozitiv medical care face parte din gama de produse cu acid hialuronic, Teoxane LipUnique, ce oferă soluții pentru crearea unor buze pline și dinamice, păstrând aspectul natural.
Evenimentul oficial de lansare a avut loc în Geneva, acolo unde au participat medici de la clinici de prestigiu din lume.
Gelulul rezilient de acid hialuronic ce mimează acidul hialuronic natural produs de organism se integrează rapid în țesut, fără edemul masiv neplăcut post injectare, cu un rezultat potrivit atât celor cu un volum de buze mai redus sau celor care nu își doresc să arate precum mult mediatizatele vedete de plastic.
Tehnologia unică RHA (acid hialuronic rezilient) oferă un efect natural și subtil pentru a diminua teama doamnelor și domnișoarelor de a nu arăta de plastic. Pentru buze mult mai puțin evident volumizate se recomandă o cantitate de 0.7ml.
”Diferența dintre produsele Teoxane și alte produse cu acid hialuronic este dată de faptul că acestea conțin acid hialuronic rezilient. Acesta este un acid asemănător cu cel natural, substanță pe care o avem în mod natural în organism și care are rol de captare a apei în epidermă. Concentrația de acid hialuronic existentă în alte produse de acest gen nu este suficientă și de asemenea, nu este un acid rezistent în timp.” explică Andreea Iftimie, Managing Partner See.Try.Buy Company, distribuitor cosmeceuticelor Teoxane.
TEOSYAL RHA KISS® este marca înregistrată a firmei TEOXANE SA și este un gel care conține acid hialuronic și 0,3%  clorhidrat de lidocaină.  Acesta este un dispozitiv medical din clasa a III-a și poartă marcajul CE (CE2797) în conformitate cu prezentul regulament.
Produsele sunt disponibile în clinicile medicilor esteticieni.
Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa office@seetrybuy.ro

  ###
Despre TEOXANE
Laboratoarele TEOXANE au fost înființate la Geneva, în 2003, de Madame Valérie Taupin și sunt specializate în proiectarea și fabricarea cosmeceuticelor și fillerelor pe bază de acid hialuronic pentru a trata diverse imperfecțiuni ale tenului precum riduri, linii de expresie, ten neuniformizat, vlăguit și lipsit de strălucire, dar și pentru conturarea buzelor.
           ###
Despre SEE.TRY.BUY COMPANY
SEE.TRY.BUY COMPANY este importator și distribuitor exclusiv al celor mai inteligente aparate pentru cosmetică, remodelare corporală și bronzare, dar și al celor mai inovatoare tehnologii și produse din industria estetică. Portofoliul SeeTryBuy este unul variat și cuprinde peste 14 brand-uri de aparatură de remodelare corporală sau facială, lasere, fillere etc.

Comentarii

Postări populare