Cunoașterea automobilului și asigurarea potrivită te pot ține departe de neplăceri








În atenția șoferilor!


Una dintre cele mai solicitante provocări zilnice este deplasarea cu autoturismul. Dacă vorbim despre București, această activitate este în plus cronofagă și generatoare de tensiuni și chiar de incidente, la orele când traficul devine de nesuportat.

Dacă obstacolul numit "infrastructură" nu poate fi depășit, avem însă la îndemână instrumente care pot face ca această activitate să fie mai sigură și mai confortabilă.
Răzvan Bălănescu, gazda canalului de youtube 99Vehicles și Alexandra Brătescu, directorul de vânzări al RITTER Broker de Asigurări s-au adresat joi seara unei audiențe formată din conducătoare auto, interesate de cunoașterea automobilului și deplasarea în condiții de maximă siguranță. 
Cei doi experți au oferit detalii legate de conducerea preventivă, alegerea automobilului potrivit, precum și tipurile de asigurări care îi pot ține atât pe șoferi cât și pe pasageri departe de neplăceri.







Pentru Răzvan Bălănescu "un autoturism se aseamănă foarte mult cu un om. Este bine să știm cum se simt «organele», părțile sale componente, și să fim conștienți de pericolele sau consecințele care pot apărea în urma unor defecțiuni tehnice. Ca inspector ITP și ca șef de atelier, am văzut o mulțime de oameni care au venit «întâmplător» pentru o problemă minoră, iar când mașina era inspectată se constatau lucruri grave”.
La rândul ei, Alexandra Brătescu, director vânzări RITTER Broker, explică „trebuie să știm cum să ne protejăm în trafic, dar și care sunt produsele de asigurări ce îți conferă liniștea și siguranță. Banala, pentru mulți, RCA (asigurare de răspundere civilă), obligă asiguratorul de a despăgubi partea prejudiciată în urma unui accident produs prin intermediul vehiculului asigurat. Puțini știu că polița poate fi completată cu o asigurare de accidente șofer și pasageri, care îi va proteja pe toți cei aflați în vehicul în cazul în care evenimentul a fost provocat chiar de Dumneavoastră”.
Asigurarea CASCO ne ține departe de alte cheltuieli suplimentare, ea protejând propria mașină în timp ce polița RCA acoperă numai daunele pe care le provocăm altora.
„Este bine de știut că orice asigurare facultativă poate fi completată cu o gamă variată de opțiuni privind riscuri suplimentare și cu acoperire teritorială atât în România, cât și în afara țării. CASCO poate fi modulată pe măsura bugetului de care putem dispune”, a precizat Alexandra Brătescu.








Răzvan Bălănescu a punctat în final: "un minim de cunoștințe tehnice sunt binevenite oricărui șofer. Dacă nu ai mașină sau permis de conducere, nu e nevoie să știi nimic, dar cum șofatul a devenit o necesitate, sunt de părere că trebuie să ne cunoaștem puțin mașina înainte de a ne așeza la volan. Având un autoturism într-o stare tehnică excepțională, la care, dacă adăugăm un stil de conducere disciplinat, vom reduce semnificativ șansele să experimentăm un eveniment neplăcut”.
Evenimentul fiind dedicat doamnelor automobiliste, care își asumă zilnic pe lângă rolurile de partenere de viață și muncă și pe cel de partenere de trafic, brandurile Diamond by Adesgo și ACM Laboratoire Dermatologique (prin A&D Pharma) le-au oferit daruri menite să pună în valoare feminitatea.

Mai multe detalii utile puteți găsi pe:



Despre Răzvan Bălănescu

Răzvan Bălănescu este inginer mecanic, absolvent al Facultății Transilvania din Brașov, specializarea Automobile Rutiere, în limba engleză.

A obținut atestat de inspector auto (clasele I,II, III) și a exercitat această profesie timp de 3 ani.

În mai 2018 a lansat un canal de youtube dedicat automobiliștilor - 99Vehicles, care s-a bucurat de mult succes, ajungând să aibă în prezent peste 150.000 de abonați.

Despre RITTER - BROKER DE ASIGURARE


RITTER - BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL furnizează servicii de consultanță financiară de înaltă calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesităților de protecție si posibilităților sale financiare. În prezent, compania lucrează cu peste 30 de societăți de asigurări, 12 companii de leasing financiar și operațional și 3 societăți de administrarea a fondurilor de pensii private pilon III. Din 2018, planul RITTER Broker prevede atât dezvoltarea sistemului de franciză la nivel național cât și creșterea vânzărilor prin intermediul agențiilor teritoriale existente.





Comentarii

Postări populare