INTERVIU- Oana Lauș









,, Povestea Roxette a început acum 4 ani după un concert în Florența în care am cântat câteva piese de la această trupă. În acea perioadă, deja eram trupa casei la Berăria H și susțineam concerte aproape săptămânal, iar chitaristul nostru, Matei Varlam, a venit cu propunerea de a ne mări repertoriul în această direcție și a dezvolta proiectul Roxette, fiind convinși că Berăria H ne va susține. Asta s-a și întâmplat, spre încântarea noastră.,, povestește cu nostalgie solista trupei, Oana Lauș.

   Oana, ce ai făcut înainte de acest proiect muzical?


Muzică, muzică...și muzică. Am terminat consevatorul la Cluj, apoi am venit în București și am pus bazele trupei noastre, Joy Band.
    

Care sunt cele mai evidente asemănări între tine și Marie Fredriksson?
Până anul trecut a fost tunsoarea scurtă, statura și energia pe care o eman pe scenă.
,,Întâmplarea face că eu deja aveam look-ul lui Marie Fredriksson, iar de 4 ani, o data la câteva luni, Berăria H ne pune la dispoziție toate resursele pentru a încânta publicul cu acest Tribute, bucurându-ne de un public numeros care cântă alături de noi vers cu vers fiecare piesa a trupei Roxette. Este o energie și o atmosferă senzațională.,, adaugă Oana Lauș.

  Ce secrete de frumusețe ai împrumutat de la această artistă?
Simplitatea machiajului și sinceritatea cu care trasmite mesajul fiecărei piese pe care o interpretează.
Berăria H promovează trupe Tribute în fiecare săptămâna, oferindu-le petrecăreților din Orașul cu chef de viață ocazia de a reasculta piesele favorite ale artiștilor preferați.

   Când nu cânți în Orașul cu chef de viață, cu ce îți ocupi timpul liber?
Am un program destul de haotic și cu foarte puțin timp liber. Avem repetiții cu trupa aproape zilnic, iar momentul meu preferat este atunci când ajung acasă după o zi plină, merg în colțul meu de relaxare, îmi pornesc diffuser-ul cu uleiurile preferate și savurez din plin liniștea.
    

Care este stilul tău vestimentar în viața de zi cu zi?
Cât mai lejer posibil, ceea ce încerc și în concerte. Ador accesoriile și uneori abuzez de ele adăugând mai multe brățări decât e cazul și mă mai întreabă colegii detalii despre diverse piese vestimentare pe care le port și sunt usor nedefinite.

  Care este regimul tău alimentar?
Sunt o mare fană a dulciurilor, mai ales a prăjiturilor făcute în casă. Însă fac tot posibilul să am un regim alimentar sănătos, să fac sport în natură și să nu mănânc dupa ora 20.00.

Ce conține trusa ta de make-up?
La make-up nu mă pricep la fel de bine ca la cântat. Poate că din acest motiv prefer un machiaj cât mai natural, folosind produse de bază: cremă cu protecție solară ( pentru sezonul estival ), fond de ten (pe care îl folosesc zilnic ), pudra ( folosită destul de rar ), câteva nuanțe naturale de farduri pentru ochi, blush, mascara și 3 rujuri de culori diferite.
    
Un mesaj pentru cititoarele noastre?
Zâmbește, iubește și bucură-te de fiecare clipă în care poți face aceste lucruri!

,,Pot spune ca Roxette reprezintă proiectul meu de suflet. Fiecare piesă are o poveste prin care transmite emoții extrem de profunde și apropiate sufletului meu.,, încheie Oana Lauș interviul oferit în ecxlusivitate pentru Femei în trend. 












Comentarii

Postări populare