Să intrăm în spiritul Sărbătorilor de Iarnă împreună cu ECCO CELEBRATION




ECCO invită femeile din întreaga lume să intre în spiritul Sărbătorilor de Iarnă o dată cu lansarea noii colecţii ECCO Celebration.
"Acesta este un moment al anului când femeile de pretutindeni caută modalităţi de a arăta la fel de bine precum se simt. Colecţia ECCO Celebration a fost creată pentru a cultiva instantaneu acea vibraţie aparte, indiferent dacă este vorba despre perechea perfectă de pantofi cu toc, sau de balerinii plini de farmec, sau de pantofii sport sofisticaţi", spune Sarah Nordby Fill Rödel, Senior Colour and Material Designer.





Cum sezonul petrecerilor de iarnă se apropie, ECCO vă propune o gamă variată de încălţăminte ce aduce un rafinament total şi o strălucire oricărei ţinute. Colecţia ECCO Celebration include ediţia limitată de pantofi cu strasuri oferind trei stiluri de pantofi: un pantof sport la modă, un pantof cu toc elegant şi un frumos pantof balerină. Astfel puteţi crea ţinute de sărbătoare pornind de la stiluri diferite de pantofi inspirati din viaţa dinamică a femeilor moderne.


    


    

    


Noua colecţie de pantofi ECCO Celebration este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro


Comentarii

Postări populare