Ce încălţăminte purtăm iarna aceasta – Recomandări de la Tamaris



Cizme lungi sau botine cu toc bloc pentru un look cool la birou, bocanci urbani pentru plimbări relaxante în oraş şi pantofi stiletto pentru petrecerile de sărbători sunt doar câteva dintre variantele pe care poţi miza în lunile următoare. Încălțămintea nu mai completează ținuta, o creează.

1.       Bocancii urbani
Bocancii cuceresc oraşul. În versiuni mai feminine, cu accente metalice, ţinte, șireturi pronunțate sau culori jucăuşe, aceste încălţări confortabile şi călduroase îţi vor proteja picioarele de toate capriciile vremii. În combinație cu o pereche de blugi skinny, boyfriend sau salopete, bocancii urbani contribuie la crearea unui look casual și stylish, fără efort.

2.       Botine cu toc bloc
Tocul bloc face echipă cu pantalonii evazaţi. Botinele până la glezne din velur şi piele devin mai lungi, putând fi purtate pe sub pantalonul evazat, cu panataloni în stil culottes sau cu fuste. Detaliile din încălțăminte care rămân la vedere reprezintă focusul principal, tocul fiind o trăsătură definitorie. Modelele colorate, tocurile bloc din lemn și acril strălucitor vor transforma botinele într-o piesă statement a ţinutei.




3.       Cizmele lungi
Scena este pregătită pentru cizme lungi, care impresionează într-o nouă abordare în acest sezon. Extrem de versatile, potrivindu-se atât cu fuste A-line și rochii, dar și cu pantaloni de tip culottes, transformă chiar și pantalonii evazați într-o apariție încrezătoare. Sunt ideale indiferent de vreme şi se potrivesc foarte bine atât unei ţinute casual, cât şi office.




4.       Pantofi pentru sărbători
De Crăciun sau Revelion putem apela la clasicii pantofi stiletto care nu se vor demoda niciodată şi care se asortează oricărei ţinute. Fie că alegem modelul clasic negru sau optăm pentru cei cu detalii strălucitoare sau barete suprapuse, aceştia vor conferi oricărei ţinute un aer sofisticat, iar combinațiile stilistice pe care le poți face cu o astfel de pereche sunt nelimitate.





Modelele de încălţăminte de la Tamaris îţi vin în ajutor pe tot parcursul iernii, indiferent de momentul în care alegi să le porţi. Iar în aceast sezon putem să purtăm orice ne face să ne simţim confortabile şi încrezătoare. 



Comentarii

Postări populare