Ladies'Bookclub cu Elena Cucicovschi!







Primesc zilnic intrebarea: „Ce carti imi recomanzi pentru a ma ajuta sa ma dezvolt si sa evoluez ca femeie?” Treaba asta m-a pus pe ganduri si totodata mi-a dat inspiratia necesara pentru a da forma acestui nou proiect prin care vreau sa aprofundam niste teme care cu siguranta va vor fi de folos.

Am inceput sa selectez si sa fac o lista de 100 de carti care contribuie la dezvoltarea si evolutia unei femei, carti pe care fie le-am citit fie urmeaza sa le citesc.

Asa ca, draga mea, te invit in clubul femeilor inteligente: Ladies'Bookclub cu Elena Cucicovschi!

O data la doua saptamani iti voi recomanda o carte pe care o vom discuta si analiza ulterior prin intermediul unor webinare gandite special in directia asta.

In timpul acestor webinare, pe langa discutia pe marginea subiectului cartii respective va voi da si niste instructiuni si exercitii (pentru speech, dezvoltare personala, etc.) iar apoi fiecare participanta va trebui sa sustina un speech de 15 minute, conform instructiunilor.
Vor exista si intalniri live atun
Dragelor, vi se pregateste o surpriza!ci cand voi fi in tara.
Nu este un proiect unde doar citim si discutam despre ce citim. Vom practica multe tehnici, exercitii, teste, materiale ce tin de psihologia femeii si a cuplului, exercitii de autocunoastere, motivatie si, bineinteles, exercitii pentru amplificarea feminitatii
Investitia este de 50 Lei pe luna, iar cine doreste sa achite integral pe un an va primi CADOU o meditatie audio, cea mai puternica meditatie de conectare la puterea feminina universala. La final, participantele vor primi si un certificat.
Cartile pe care le voi recomanda vor fi accesibile in format electronic si le vei putea descarca pentru a le parcurge.
Te astept intr-o noua calatorie spre dezvoltarea ta si implinirea visurilor tale! Cu drag, Elena

Comentarii

Postări populare