Chef Hausmann, elvețianul care gătește cu suflet pentru români
Chef Jakob Hausmann este elvețianul care de mai
bine de 19 ani gătește cu pasiune pentru români. De această dată a pregătit o
ciorbă de legume, în fața restaurantului său din Centrul Vechi al Capitalei,
pentru nevoiași și nu numai. Jakob, în colaborare cu preotul paroh al bisericii
Sfântul Antonin, a preparat peste 400 de porții de ciorbă de post, de care s-au
bucurat toți oamenii ce s-au aflat în trecere prin zonă. Ciorba preparată de
Chef Hausmnann a fost apreciată inclusiv
cațiva turiștii străini, care s-au
declarat încântați de faptul că încă mai există oameni care se gândesc să-și
ajute semenii.
”Dacă vrei să faci o faptă bună nu ai nevoie de
averi, ci trebuie doar să depui un minim de efort ca să oferi zâmbete
celorlalți. Ideea acestui proiect este de a-i sensibiliza pe cei care au
posibilități financiare să facă o faptă bună, ajutând oamenii sarmani cu bani,
haine sau cu ceva de mâncare”, declară Chef Hausmann.
În sezonul rece, Jakob Hausmann, dorește să ofere
o masă caldă o dată pe lună, tuturor celor care trec pe stradă, prin fața
restaurantului Mica Elveție.
Comentarii
Trimiteți un comentariu