Aedes de Venustas exploreaza peisajele sravechi ale Africii




Al șaptelea parfum Aedes de Venustas explorează peisajele străvechi ale Africii, ca un tribut adus străvechiului abanos. Înființată în 1995 în Greenwich Village, universul în stil baroc al lui Karl Bradl și Robert Gerstner a fost mult timp paradisul iubitorilor de parfumuri. Începând cu anul 2002, Aedes de Venustas (în traducere “Templu al frumuseții” în limba latină) a primit aclamații puternice și a obținut prestigiosul premiu Fragrance Foundation Award, devenind unul dintre cele mai respectate brand-uri de parfumerie ai ultimilor ani.

Grenadille d’Afrique Noua creație a lui Alberto Morillas, Marele Maestru Parfumier, ne invită într-o aventură prin pădurile de abanos african… Descoperi la fiecare pas un nou miros, care te convinge să te afunzi și mai mult către inima pădurii, unde îți va fi dezvăluită o comoară ascunsă. Ai tot ce îți trebuie ca să supraviețuiești: lemn, fum, pământ și cremene, în timp ce vanilia încălzită de acordurile de labdanum ține loc de așternut. Exclusiv in Elysee ! 100 ml/gr – 890 RON





AEDES DEVENUSTAS Discovery Set O selecție a trei parfumuri excepționale. Mintea întreabă, dar inima deja știe... O nouă experiență invită purtătorul într-o vrajă care nu a mai fost făcută până acum. Este prima atingere a AEDES DE VENUSTAS, o atingere care nu poate fi uitată niciodată…





IRIS NAZARENA Misterios, mistic, senzual… Specia rară de Iris Bismarckiana, cunoscută și cu numele de Iris Nazarena, este originară din munții din estul Nazaretului. Este cunoscută ca fiind o floare mistică, având o coloristică impresionantă: maro, mov și alb cu un miros foarte pudrat.





Ambreta împreună cu notele de pară, trandafir și mosc ofera parfumului o strălucire a zorilor care tocmaise ridică.

Exclusiv în Elysee! 100ml/gr – 890 RON Fragrance Foundation Award2014 «Perfume Extraordinaire»

Winner ŒILLET BENGALE

 O garoafă ce își dorește să devină un trandafir… Acest parfum flamboyant care împrumută fațetele unui trandafir are o personalitate volatilă.

Notele condimentate adăugate mirosului pudrat va dezlanțui o reacție în lanț. Exclusiv în Elysee! 100 ml/gr - 890 RON





COPAL AZUR Hipnotic, spiritual și puternic…


Un parfum care ne invită pe o plajă din paradis, cu stânci minerale, iar notele de tămâie domină peisajul olfactiv, deschizându-ne “poarta către rai”.

Deoarece rășina de copal nu poate fi folosită ca ingredient în parfumerie, trei extracte diferite de frankincense sunt folosite ca note de bază, reprezentând 30% din formula extravagantă.

Exclusiv în Elysee! 100ml /gr- 890 RON Magazinele Elysee






 Elysee vă invită să explorați peisajele străvechi ale Africii într-o călătorie de neuitat în lumea miresmelor prețioase și rare… Elysee Marriott Grand Avenue Shopping Galleries, J.W Marriott Bucharest 90th, Strada Calea 13 Septembrie Bucureşti, Romania Elysee Victoriei Calea Victoriei, Nr. 39.


Comentarii

Postări populare