Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

Înființată în 1995, Casa Magică Design a legat prietenii și a adunat experiențe de neuitat în domeniul home&deco, oferind rafinamentul pieselor de mobilier italian. Cunoscuți pentru inovațiile pe care le aduc în peisajul românesc, oamenii creativi din spatele conceptului lansează oferte de servicii all inclusive pentru clienții lor.

„Totul începe cu releveul locuinței sau a spațiului ce urmează a fi mobilat, continuăm cu etapa de consultanță pentru a vedea exact care sunt dorințele clienților noștri, pe ce culori mizează, iar informațiile acumulate sunt trimise arhitecților și designerilor din echipa Casa Magică Design. Aceștia demarează procesul de conturare a visului ce urmează să devină realitate. Toate produsele și obiectele utilizate în proiecte sunt furnizate de profesioniștii noștri: de la parchet, gresie, faianță, uși, întrerupătoare, obiecte sanitare, mobilier pentru fiecare încăpere inclusiv pentru terase/grădini, bucătării, covoare, corpuri de iluminat, electrocasnice mici și mari, tapet, vopsea decorativă ș.a. În cazul în care clienții noștri au nevoie de specialiști pentru finisaje sau de o echipă de profesioniști pentru realizarea unor accente deosebite, cum ar fi cele din sticlă, metal, lemn, piatră, oglinzi sau dacă își doresc picturi ale unor artiști cunoscuți, noi avem soluția pentru orice vis!”, a declarat Antonio Cantera, directorul Casa Magică Design, o recunoscută companie de design și mobilier premium.

Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, oferta este variată, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

Accesează site-ul www.casamagica.ro pentru a descoperi o imagine de ansamblu a pieselor de mobilier și design sau vizitează showroom-urile Casa Magică Design pentru a găsi modelele visate.

Comentarii