Malta, prima țară din Uniunea Europeană care anunță că incepănd din 14 iulie 2021, in Malta se intra doar cu certificatul de vaccinare

Au fost înregistrate 109 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, cel mai mare număr de la sfârșitul lui martie si pană acum.
Guvernul maltez a decis că vor avea voie să intre în țară numai turiștii vaccinați. Astfel, Ministrul Sănătății, Chris Fearne, a transmis că Malta o sa fie prima țara europeană care va permite intrarea turiștilor doar pe baza carnetului de vaccinare. Intrarea în Malta, pentru copii se va face în baza unui test PCR negative, realizat cu 72 de ore înaintea sosirii.
Aceste schimbări intră in vigoare de miercuri, 14 iulie.
Mark Neville Farrugia, managerul Malta Travel, anunta ca începând din 2 septembrie 2021, vor exista zboruri săptămânale din România, către insula de miere și retur. Având în vedere toate acestea, începând din această toamnă românii își vor putea petrece, din nou vacanța în Malta, unde, pe parcursul lunilor septembrie-noiembrie sunt temperaturi de vară perfecte pentru plajă, baie în mare și plimbare”, a declarat Mark Neville Farrugia, reprezentantul malta.ro, cel mai mare turoperator, pentru această destinație.

Comentarii