Noua Colecție Blooming Garden, în acest weekend, la Blouse Roumaine Shop

Blouse Roumaine Shop organizează în acestă săptămână, de joi până duminică, un eveniment dedicat mamelor si copiilor. Pe lângă selecția Blouse Roumaine Shop, Mon Petit Jo vor veni cu o nouă colecție numită Blooming Garden de primvară-vară. Vom avea și multe surprize pentru cei mici. Blooming Garden Pop Up Shop își deschide porțiile începând de joi 22 iulie, orele 18:00, până Duminică orele 20:00. Program Pop Up:

22 iulie | 18:00-20:00 23, 24, 25 Iulie | 11:00-20:00

În weekend puteți profita de zilele @strazideschise pe Calea Victoriei și ne puteți vizita cu cei mici la o mică plimbare la Blouse Roumani Shop, Str. Nicolae Golescu, nr 20, parter (zona Ateneul Român). Am pregătit mici suprize și activități pentru prichindei! Despre Blouse Roumaine Shop

Un magazin în care găsești artizani, meșteșugari alături de designeri romani și internaționali, precum și alte branduri hip. Veți descoperi inspirația folk, dar și o destinație online de comerț echitabil, modă etică și obiecte din materiale naturale.

Povestea BLOUSEROUMAINE-SHOP.COM a început cu o viziune de a lansa un concept store online în care întreaga lume să poată avea acces la meșteșugari autentici, la modelul autentic, original.

Am lansat site-ul în 2013 cu ajutorul UCECOM, Uniunea Meștesugarilor din Romania, care ne-a pus în contact cu o rețea de cooperative producătoare de ii autentice create în anii 70. Am descoperit o lume ce nu trebuia uitată, piese de o frumusețe ce traversează orice hotar al tendințelor și povestea iei, fascinantă și impresionantă.

Comentarii