MAX MARA WEEKEND inaugurează primul magazin în aeroportul Otopeni 

 

Una dintre cele mai importante case de modă internaționale inaugurează primul magazin în aeroportul Otopeni. Magazinul Max Mara Weekend este amplasat în Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni în cadrul galeriilor Duty Free BestValue – Terminal Plecări Internaționale, proximitate Poarta 3. Acesta este mai mult decât un fashion store, este casa departe de casă, cu un decor în spiritul brandului și o atmosferă confortabilă și primitoare.

 

Brandul Max Mara Weekend face parte din “Grupul Max Mara”, una dintre cele mai importante case de modă internaționale și prima companie italiană de confecții feminine creată în 1951 de Achille Maramotti, cu scopul de a oferi îmbrăcăminte „pret-à-porter”.

 

În cei 35 de metri pătrați și-au făcut loc creațiile cu spirit și identitate Max Mara Weekend, o linie de “life-style” născută în Italia, în 1983, în Reggio Emilia care se adresează femeii Max Mara căreia îi place să se îmbrace într-un mod informal și casual, dar întotdeauna chic.

Atitudinea este “chic & free”, două cuvinte care surprind cel mai bine esența brandului Max Mara Weekend. Aceasta este sporită și mai mult prin alegerea simbolului mărcii pentru logo-ul său: un fluture mic, care apare printat, aplicat sau brodat pe toate articolele de îmbrăcăminte și accesorii.

 

Accentul creațiilor este pus de fiecare dată pe tradiție și inovație, prin utilizarea celor mai înalte tehnologii de fabricație, dar și pe complexitatea detaliilor și pe perfecțiunea fibrelor și materialelor naturale folosite. Accesoriile sunt special concepute pentru brand și completează în mod particular ținutele “total-look”, indiferent de ocazie și de nevoie.

Colecția specială “Couture Collection” din fiecare sezon, este compusă din piese inspirate de principalele noi tendințe și stil de stradă ale săptămânilor modei.

 

Cristian Negoiță, Director General Millenium Pro Design: “BestValue își propune să ofere o experiență care îi pune în centrul atenției pe toți cei care iubesc acel «affordable luxury». Așadar, noul magazin Max Mara Weekend inaugurat astăzi în galeriile comerciale BestValue din Aeroportul Henri Coandă devine anticamera destinațiilor de vacanță sau de business travel, locul în care vă invităm să vă incepeți călătoriile.”

 

 

 

Despre Millenium Pro Design:

Millenium Pro Design este unul dintre liderii europeni din domeniul Travel Retail. Din 2006, Millenium Pro Design SRL este partener cu Gebr. Heinemann. Millenium Pro Design operează sub brandul BestValue o rețea de magazine situate în cele mai importante aeroporturi din România, precum București (Otopeni), Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Constanța și Oradea.

 

 

Adresă magazin Max Mara Weekend: Aeroportul Internațional Henri Coandă din București , Terminal Plecări Internaționale, Poarta 3

 

Orar: Deschis 24H (Luni - Duminică)

 Comentarii

Postări populare