Claudia Florentina, celebrul designer de bijuterii, revine în atenția noastră cu o nouă colecție, o colecție manifest care „creionează” elegant realitatea în care trăim.


Colecția "OUTSIDE" conține cercei din argint cu pietre prețioase, broșe și inele - adevărat strigăt de protesc al noii generații vizavi de situația actuală. Vedeta colecției, inelul „Buzele Irinei”, întruchiparea artistică a unei măști venețiene, doi ochi și o aluniță în partea stângă pe obraz. Uneori suntem actorii unei piese de teatru la care participam neputincioși, alteori putem rămâne cu buzele umflate. Însă, iată, din nou, umorul ne salveaza din orice situație”, explică designerul Claudia Florentina.

În ținuta oricărei doamne și domnișoare, bijuteriile sunt piese de rezistență și puncte de plecare. Personalitatea bijuteriilor are impact direct asupra felului în care este percepută persoana care le poarta, de aceea este musai să existe o conectare firească și naturală între cele două entități.

„Bijuteriile dau plus de valoare, ele pun punctul pe I, completează, transmit mesaje, captează energii, conferă statut social, formează personalități. Bijuteriile au fost iubite de doamne și domni, în toate vremurile, și ar fi păcat să începem noi acum să le știrbim din importanță.”, conchide designerul de bijuterii Claudia Florentina.

Analizând punctual, colecția pusă la dispoziție de designerul de bijuterii propune cercei asimetrici, realizați din argint și pietre semiprețioase. De asemenea, designerul nu a uitat de tradiționalul românesc pe care, perfect l-a încadrat într-un model de cercei lucrați din pietre cubice care imită broderia. Broșa, accesoriul femeilor puternice care luptă pentru puținul sau multul ei, pentru visele ei, pentru copiii ei, pentru tot ce iubește. Contextul actual, pandemia care pune lumea întreagă pe stop, este perfect reprezentat de setul „Unity”, o reprezentație a globului pământesc care ne amintesc de faptul că acum, mai mult ca niciodată, suntem un tot.

Superbele bijuterii se găsesc la magazinul Cellini -  Băneasa, Molecule-F, dar și online pe 
Comentarii