Confort, Stil, Încredere – Alege ECCO Shape! 

Toamna aceasta ECCO setează tendințele în fashion. Bucură-te de noile modele din colecția ECCO Shape.

Noile stiluri asigură un confort sublim, de neegalat! ECCO Shape este alegerea potrivită, iar tu poți purta același pantof de dimineață până seara, indiferent dacă mergi la o sedință sau la un after party.

 

„Dacă tendințele ultimelor sezoane ne-au învățat ceva este că doamnele nu mai doresc să sacrifice confortul pentru stil. Noile stiluri din cadrul colecției Shape se încadrează perfect în această paradigmă. Fie că doriți să vă îmbrăcați pentru seară sau vreți să aveți un look profesional, ECCO Shape oferă femeii moderne opțiuni elegante pentru orice moment al zilei”- Kirsten Orr, ECCO Category Management

 

Confort în Modă

 

Colecția ECCO SHAPE este concepută pentru femeile care își doresc mai mult confort de la pantofii lor formali și care caută tocuri cu o estetică versatilă, care se pot purta la orice oră și în orice ocazie. Colecția AW20 reflectă tendințele inspirate din anii 1970 și 1990.

 

ECCO SHAPE va oferi un look aparte stilului tău, iar inovațiile folosite la crearea pantofului oferă un confort de ultimă generație.

 

Toate stilurile acestei colecții folosesc tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care:

• păstrează profilul anatomic

• oferă un echilibru perfect între amortizare și recul

• creează o legătură integrală și durabilă între partea superioară și talpă, fiind diferit de modelele cusute și / sau lipite convențional.

 

Poartă cu plăcere și fără niciun stres ECCO SHAPE! Cu designul său unic, anatomic, care urmărește contururile piciorului, SHAPE include și invovația ECCO Shank care-i oferă stabilitate și îmbunătățește confortul. O talpă intermediară formată din polimeri moi avansați adaugă amortizare și recul, în timp ce forma anatomică asigură întregului picior o mișcare naturală.

 

Printre pielea folosită în colecția ECCO Shape se regăsește FSDX DYNEEMA®, care este incredibil de puternică și totuși subțire și ușoară ca o hârtie și GREYWOLF TR, o reinvenție a pielii cerate clasice, unde, datorită lustruirii finale, ni se dezvăluie o strălucire profundă și frumoasă.

 

Pentru confortul tău este timpul să descoperi întreaga gamă pe https://www.ecco-shoes.ro

 

Toamna aceasta be ECCO!

Comentarii