Taina Maramureșului întârzie procesul de îmbătrânire și aduce fericire

  

Sistemul imunitar are nevoie de suplimente naturale, care oferă un plus de vitalitate, pentru a răspunde eficient la provocările vieții moderne, care s-au amplificat odată cu pandemia Covid 19.

Bitterul, supranumit „elixirul vieţii”, este un remediu natural, un amestec din plante de leac, macerate, de obicei, în alcool, cu efecte terapeutice importante, precum menţinerea imunităţii, combaterea problemelor digestive, regenerarea ficatului sau reglarea stării psiho-emoţionale.

Folosind experiența acumulată de-a lungul a circa 25 de ani, compania băimăreană Hypericum Impex a creat bitterul „Taina Maramureșului”, un extract natural hidroalcoolic, obținut din 40 de plante medicinale cu proprietăți fitoterapeutice deosebite.

Remediul, care adună spiritul unic al plaiurilor magice maramureșene, este o concepție originală, fiind preparat aproape în integralitate din plante medicinale existente în flora României, majoritatea din cea spontană.

Taina Maramureșuluiîntârzie procesul de îmbătrânire prin reglarea funcțiilor organismului și datorită compușilor antioxidanți, ușurează traversarea etapei de menopauză la femei, amână instalarea osteoporozei (datorită proprietăților antiinflamatoare), calmează durerile articulare, întărește vederea.

„Taina Maramureșului este un stimulent general al organismului, un reglator al funcțiilor vitale și al stării de spirit, explică dl  dr.farm. Octavian Pop, administratorul Hypericum Impex. Este un adevărat «elixir al vieții» prin multiplele sale acțiuni binefăcătoare asupra sănătății și stării generale a corpului. Ajută la înlăturarea oboselii și stresului, prin conținutul bogat în substanțe active valoroase. Întărește imunitatea organismului în mod natural, fiind recomandat în viroze, gripe, infecții cu stafilococi etc. De asemenea, scade colesterolul din sânge, detoxifică organismul, stimulând eliminarea toxinelor pe cale renală, digestivă și sudorifică, ajută digestia, prin diminuarea durerilor abdominale și eliminarea balonărilor, iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmează crizele de colecist. Fiind ușor laxativ, este indicat în curele de slăbire, tratamentul antihemoroidal și în constipațiile cronice”, precizează dl Pop.

Bitterele produse de către firma Hypericum Impex, precum „Taina plantelor” cu sau fără alcool, „Taina plantelor” sub format de capsule sau „Ierburile vieții”, „Cardiovascular”, „Hypertonic”, „Hyper Anti-aging”, „Elixirul vieții”, pot fi consumate timp îndelungat, nu au contraindicații pentru persoanele sănătoase și se pot asocia cu medicamente atunci când sunt administrate corect și sub îndrumarea unui specialist. Cei care nu au voie să consume alcool, pot dilua bitterul în ceai fierbinte care provoacă evaporarea alcoolului.

„Hypericum Impex reprezintă un concept care a fost creat din dorinta de a aduce natura și plantele vindecătoare mai aproape de fiecare dintre noi, precizează dl Pop. Pentru aceea, mecanismul de obținere a produselor noastre se realizează cu ajutorul unor instalații de top, în vederea valorificării principiilor biologic-active și a creării unor arome deosebite”, a încheiat administratorul companiei băimărene.

 

Comentarii