Tahe Cosmetics, solutia Organic Care pentru parul tau





TAHE - cel  mai important  producator de cosmetice din Spania - a lansat recent pe piata din Romania ORGANIC CARE cea mai completa si pura linie de produse organice.  Tratamentele pentru par oferite de Tahe Cosmetics, prin distribuitorul unic in Romania BeConcept, au rolul de a regenera si de a hrani parul deteriorat. Original Shampoo si Nutritium Mask sunt recomandate atat pentru par natural, cat vopsit sau ondulat.


Inginerii de la Tahe Cosmetics au dezvoltat o serie de tratamente pentru cresterea parului. Aceste tipuri de tratamente sunt prezentate sub forma de produse cosmetice pentru regenerare, elixiruri sau tratamente intensive pentru par. Se cunoaste gravitatea prin care multe persoane trec datorita unor substante chimice pe care le-au utilizat sau datorita unor afectiuni de sanatate, de aceea Tahe a dezvoltat cu grija produse care sa se potriveasca tuturor cerintelor si problemelor.


In general, multe dintre produsele Tahe Cosmetics au in compozitie aur lichid si keratina pura, componente care ofera firului de par stralucire si nutritie, actionand direct catre pielea capului si hranind intensiv radacina firului de par. Tahe mai pune la dispozitie tratamente pentru par deteriorat, concentrate, tratamente pentru hranire si intarire, masti, regulatoare sau elixir pentru par.
Șamponul organic Tahe este recomandat persoanelor cu păr fin și uscat. Curăță părul în mod eficient și hidratează părul fără a îl încărca. Se recomandă a se utiliza două aplicări la spălare, urmate de un masaj al scapului, folosind mișcări circulare.
Ingrediente active:


- Ulei Pracaxi: pentru hidratare maximă, strălucire și corp.
- Ghimbir: efect anti-îmbătrânire, purifică și stimulează creșterea.
- Panthenol: cu pro-vitamina B5 pentru protecția și repararea părului.
Nutritium Mask este recomandat persoanelor cu parul fin si uscat. Este o mască restructuranta, antiaging pentru păr fin care hraneste parul fara sa-l ingreuneze. Se aplica după spălare pe lungimi si varfuri, se lasa 2 minute sa actioneze și apoi se clateste cu multă apă. Părul este lăsat hrănit, hidratat, puternic, usor și strălucitor. Masca este compatibila si cu măștile pre-spălare (EXTREME MASK și EXTREME OIL MASK), când este necesar pentru păr.
I

ngrediente active:
- Extract de propolis: cu efecte vindecătoare și anti-îmbătrânire.
- Nuci de Brazilia: cu factori hidratanți și antioxidanți.






Despre BeConcept


BeConcept - (Royal Busines Accounts) - The home of beauty, fitness and SPA. Cel mai experimentat furnizor pentru produse si echipamente. cosmetice profesionale. Cu o experienta de 20 ani, BeConcept este distribuitor exclusiv al celor mai cunoscute branduri profesionale - TAHE Spania, Corioliss, Fisioline  Italy, Vezzosi Italy, ISO  SPA etc. “Succesul nostru se datoreaza calitatii premium a produselor comercializate, seriozitatii si  pregatirii de exceptie a echipei tehnice si comerciale BeConcept , fapt care ne permite acum sa afirmamca avem o istorie de succes. In anul 1998 am inceput activitatea in Beauty in Bucuresti, apoi, pas cu pas am ajuns sa vindem in toata tara. Asa am creat prima retea de vanzari profesionala la nivel national. Timp de 8 ani am desfasurat activitatea de vanzari in toata Romania. Am vizitat mii de saloane, am dotat si echipat sute de centre, am pregatit mii de profesionisti in toate orasele de la Timisoara la Iasi, de la Sighet la Calarasi. A fost o perioada grea dar plina de satisfactii, zilnic intalneam oameni minunati. In toata aceasta perioada discutiile cu profesionistii din toata tara ne-au ajutat sa intelegem foarte bine nevoile Centrelor de infrumusetare din Romania”, a declarat Dan Negrea, director 

BeConcept - (Royal Busines Accounts).






Be Concept este marca inregistrata a SC ROYAL BUSINESS ACCOUNTS SRL si a devenit o companie cu un portofoliu de branduri complet care si-a castigat prestigiul si locul pe piata din Romania datorita seriozitatii, profesionalismului si orientarii in totalitate catre client. Filozofia de lucru se bazeaza pe ideea unui real parteneriat cu clientii si nu ca o relatia "vanzator - cumparator". BeConcept  este primul distribuitor de pe piata romaneasca care ofera servicii complete de dotare-design-amenajare-administrarea afacerii pentru centrele de infrumusetare.



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare