Frumusețe de la interior la exterior cu Amway

 
Întâmpină cea mai intensă lună de vară cu planuri de vacanță și cu produsele de îngrijire potrivite pentru a transforma soarele, marea și vântul în aliații tăi de frumusețe. Indiferent unde te poartă această perioadă, nu lăsa expunerea la soare, diferențele de temperatură și aerul condiționat să lase amprenta asupra tenului tău. Îți dezvăluim cateva sfaturi esențiale pentru această vară alături de produsele potrivite de la AMWAY care te vor ajuta să te bucuri de fiecare zi radiind de frumusețe.

 

Îngrijirea începe întotdeauna din interior, așa că o hidratare corespunzătoare, odihnă și o dietă responsabilă sunt principalii factori ce te poartă spre un aspect impecabil de la primele ore ale dimineții. Și cum este puțin probabil să ne asigurăm toți nutrienții și vitaminele necesare doar din alimentație, este nevoie de suplimente nutriționale potrivite.


Frumusețe de la interior la exterior

Completează regimul zilnic de înfrumusețare cu Beauty Powder Drink, asigurând nutrienții necesari pentru un ten sănătos și reducând senzația de extenuare din timpul zilei. Beauty Powder Drink este un produs nutricosmetic ce conține nutrienții care vă vor conferi o stare de bine  în interior, ce se va reflecta la exterior, astfel încât tenul va deveni mai luminos și va avea un aspect mai sănătos.

Ingredientele din Beauty Powder Drink contribuie la formarea normală a colagenului, stimulând funcționarea normală a epidermei și reducând oboseala și senzația de extenuare. Gustul excelent și conținutul ridicat de nutrienți vă vor oferi un efect instantaneu de revigorare, care vă va ajuta să arătați și să vă simțiți excelent, atât în interior, cât și la exterior. 

 

2.    Hidratare la superlativ

Descoperă beneficiile măștii hidratante Artistry Signature Select™ care conferă tenului o senzație imediată de rehidratare, netezire și suplețe si asigura hidratare de durata. Conține extract din ceai verde provenit de la NUTRILITE™, un ingredient cunoscut pentru puterea sa antioxidantă. Masca hidratantă ajută la calmarea tenului împotriva factorilor iritanți externi cum ar fi poluarea, vântul și aerul foarte uscat din avion sau din încăperile unde funcționează prea mult aerul condiționat. Formula moale, având consistența unei creme „soufflé”, pătrunde în adâncimea pielii si datorita compozitiei sale (are un procent ridicat de agenți de umectare, printre care emolienți bogați, un lipozom special de umezire și hialuronat de sodiu) masca hidratantă atrage apa și o sigilează în interiorul tenului. Timpul de actionare este de doar 7 minute, asa ca poate fi intordusa in rutina zilnica de ingrijire.

 

3.    Ten perfect protejat

Pregătește și uniformizează epiderma în doar câteva secunde cu crema Iluminatoare CC ARTISTRY IDEAL RADIANCE. Iluminează tenul, conferindu-i  instantaneu un aspect revigorat dar si estompează aspectul zonelor cu o nuanță neuniformă, liniile fine și alte imperfecțiuni, oferind o acoperire diafană spre medie. Ofera acoperire ușoară, textură cremoasă și finisaj impecabil. Factorul de protecție solară SPF 50 atenuează efectele agresiunilor din mediul înconjurător și ale razelor ultraviolete.

 

Produsele Amway sunt vândute prin rețeaua de întreprinzători Amway din întreaga lume. Pentru a le achiziționa, te invităm să contactezi un întreprinzător Amway. Dacă nu cunosti deja unul, te așteptăm online, pe www.amway.ro, unde ți se va indica cineva aflat în zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile în magazinul online www.amway.ro

 

 

Comentarii