Maxi Pet deschide pe 15 august primul magazin în Sibiu


 

Maxi Pet - magazinul animalelor de companie din România anunță deschiderea pe 15 august 2020, a primului său shop în Sibiu. Cu o suprafață de 438 mp și cu 12 angajați,  Maxi Pet din Str. Sibiului, nr.10, Selimbăr, va fi inaugurat începând cu ora 09.00.

Cu deschiderea noului magazin Maxi Pet Sibiu, locuitorii din Sibiu și din împrejurimi vor avea ocazia de a se bucura de o gamă largă de produse hrană și accesorii pentru animalele de companie, de farmacia veterinară din cadrul magazinului și de oferte periodice de neratat. Animalele de companie sunt binevenite în cadrul magazinului.

Pentru deschiderea din 15 august, Maxi Pet a pregătit vizitatorilor săi surprize, astfel încât toate produsele din magazin vor beneficia de un discount de 10% pe tot parcursul weekend-ului.

Noul magazin va fi situat în zona comerciala Șelimbăr, la sensul giratoriu Str. Sibiului cu Str. Octavian Goga, în zona centrelor comerciale. Acesta va fi deschis de la între orele 9:00-22:00, luni - duminică.

"Suntem onorați să deschidem noul nostru magazin în Sibiu, o locație importantă pentru compania noastră. Așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul prorietarilor de animale de companie din Sibiu și împrejurimi", a declarat Miruna Diaconescu, manager marketing Maxi Pet.

Clienții au la dispoziție o farmacie veterinară complet dotată cu antiparazitare, diete veterinare și alte produse, iar aceștia pot veni, de asemenea, pentru sfaturi gratuite din partea personalului profesionist.

Interiorul noului magazin Maxi Pet Sibiu suprinde printr-un design modern, urmărindu-se crearea unui spațiu care să aibă căldură și identitate, care să relaxeze și să intrige clientul să exploreze magazinul.

Magazinul este de asemenea punct de ridicare al produselor pentru clienții magazinului online, www.maxi-pet.ro, ce aleg serviciul de Click&Collect.
Despre Maxi Pet:

 

Maxi Pet este cel mai mare magazin pentru animale de companie din Romania, unde clienții găsesc o gamă completă de hrană și accesorii pentru animalele de companie. Maxi Pet este parte a grupului internațional  Pet Network, cu birouri în Croația, Serbia, România și Slovenia, lider în domeniul său. Scopul companiei  este de a aduce bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora și de a promova acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie. Pe lângă oferta largă de produse de la marci renumite, Maxi Pet oferă și produse din game proprii, prezente exclusiv în magazinele sale și de asemenea farmacie veterinară. Animăluțele sunt întotdeauna binevenite în magazin.

Maxi Pet deține și divizia online, reprezentantă prin magazinul său online www.maxi-pet.ro, unde clienții beneficiază de programe de fidelitate și de serviciul Click&Collect: comanzi online si ridici din magazin

Comentarii