Maria Nila protejează oceanul, lansând campania de vară: Nomazii apelor În această vară, Maria Nila îmbrățișează relația noastră vitală cu oceanul prin lansarea ultimei campanii vizuale - Nomazii apelor. Creată pe plajele sălbatice din Cape Town, Africa de Sud, această campanie surprinde caracteristicile sălbatice naturale și prietenoase ale oceanului.
Cu ajutorul a patru coafuri și stiluri noi, Maria Nila subliniază importanța protejării oceanelor noastre, prin donarea profiturilor realizate din vânzările produselor care au fost utilizate pentru crearea acestor stiluri, către The Perfect World Foundation și proiectului lor SAVE THE OCEANS.
Precum noi, oceanul este un lucru viu - uneori calm, alteori sălbatic. Prin urmare aceste coafuri se potrivesc tuturor momentelor pe care le vom avea în această vară, indiferent că sunt mai relaxante sau mai aventuroase. Toate stilurile au fost create folosind la bază Maria Nila - Ocean Spray, Salty Mist și Salty Cream care se potrivesc perfect pentru toate tipurile de păr si se pot comanda de pe www.marianila.com
           LOOK 1 – SALTY CURLS
1.    Amestecă curly cue și salty cream în palmele tale și aplică o cantitate generoasă pe tot părul pornind de la rădăcini. (Aplicați pe porțiuni mai mici pentru a asigura o distribuire uniformă).
2.    Folosiți degetele pentru a răsuci părul de la rădăcină până la capătul firului pentru a ajuta la definirea naturală a texturii părului.
3.    Lăsați părul să se usuce sau folosiți un uscător de păr.
4.    La final, separați buclele pentru a crea o coafură cu aspect "neterminat".


LOOK 2 – DEEP SEA WET LOOK
1.    Ștergeți părul cu un prosop până când acesta este uscat în proporție de 60% și pieptănați-vă folosind pieptenele cu dinți largi.
2.    Aplicați o cantitate generoasă de Salty Cream și Styling Cream amestecată cu o cantitate mai mică din Shale Wax.
3.    Uscați părul ușor. Adăugați un strat suplimentar din Styling Cream.
(Părul trebuie să fie acoperit cu cremă dar nu în așa fel încât se se lipească firele de păr intre ele)
4.    Finalizați coafura aplicând peste tot Extreme Spray.


            LOOK 3 – WAVY BRAIDS
1.    Aplicați styling cream pe părul umed pentru a avea textură și definire.
2.    Faceți o despărțire centrală și o impletitură fermă pe fiecare parte
3.    Adăugați un plus de Styling Cream dacă este necesar pentru perfecționarea rezultatului și o fixare îndelungată.
4.    Finalizați coafura folosind un elastic transparent la sfârșitul fiecărei împletituri pentru a avea un aspect îngrijit, adăugați apoi Salty Mist pentru o fixare mai ușoară.
5.    Modelați după plac firele de păr rămase, folosind Gabbro Wax.


LOOK 4 – OCEAN SPRAY BEACH BUN
1.    Aplicați Ocean Spray peste părul umed și lăsați-l să se usuce natural. (Masați părul cu mâinile sau un prosop de microfibră pentru a amplifica textura sa naturală).
2.    Prindeți-vă părul într-un coc cu aspect dezordonat, folosind o bandă elastică.
3.    Prindeți ușor maginile laterale ale coc-ului pentru a crește volumul, trăgând ușor de ele și lăsând câteva șuvițe să cadă natural printre acesta.
4.    Apoi trageți câteva șuvițe în jurul feței și a gâtului.


Comentarii