Cum să ai grijă de tenul tău acasă în doar 90 de secunde 

Cu toții lucrăm de acasă în aceste zile și încercam să ne obișnuim cu acest stil de viață care presupune să petrecem cât mai mult timp în siguranță. Însă nu uitați că rutina de înfrumusețare trebuie respectată chiar și în aceste condiții, pentru a vă asigură că pielea este curățată corespunzător, dar și îngrijită. Puteți să visați și să tânjiți la tratamentele faciale complete de la salon sau puteți acționa acum și să incepiti să aveți grijă de pielea voastă ca un profesionist acasă. Impreua cu FOREO am strâns pentru voi cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea tenului, astfel încât să puteți avea încă strălucirea pe care o meritați chiar și acasă. Așadar, să ne facem puțin timp (cu toții avem) pentru realizarea unui ten mai sănătos și a unui aspect mai tânăr.

Îndrăgostit de chimie 
Nu mai este un secret că nu vom mai fi la plajă în următoarea perioadă, iar un regim de peeling chimic este permis, astfel încât putem începe perfect noul sezon cu o piele mai tânără și mai strălucitoare. Aplicați seara pe fața curată, evitând zona ochilor și a buzelor o soluție de acid lactic (5%) sau retinol (2%)-o puteți găsi sub diferite forme în magazinele online de frumusețe-alegeți formula cea mai simplă pe care o puteți găsi. Adăugați un ser calmant / hidratant, cremă sau ulei și lăsați magia să funcționeze peste noapte-pielea dumneavoastră va arăta mai tânără, ridurile vor fi mai puțin vizibile și tenul dumneavoastră va redobândi o strălucire sănătoasă. Puteți să utilizați procedura alternativ, timp de o săptămâna, pentru a evita posibilele iritații. Este în regulă să simțiți o senzație ușoară pe piele în timpul tratamentului, dar trebuie să vă clătiți bine fața dacă prezentați dureri/iritații și să încercați o soluție de concentrație mai mică.
   
 Curățarea de primăvară
 Știți mai bine cum să vă ocupați de gospodărie în aceste zile, dar asigurați-vă că și pielea voastă primește aceeași atenție. A sta în casă nu înseamnă că puteți sări peste rutina zilnică de curățare a tenului, reziduurile și substanțele chimice încă se acumulează pe piele și trebuie înlăturate. Folosiți împreună cu dispozitivul LUNA o spumă de curățare blândă, potrivită tipului dumneavoasta de piele, pentru ca tenul să poate ulterior absorbi mai bine produsele de îngrijire sub formă de ser sau cremă hidratantă.
 
E timpul pentru o mască la ține acasă
Pentru un ten radiant și luminos, FOREO vă recomandă să utilizați dispozitivul UFO în combinație cu măștile premium special concepute pentru diversele nevoi ale pielii și pentru diferitele perioade ale zilei. Tehnologia inclusă dispozitivului inteligent de frumusețe UFO are la bază două principii fundamentale: hiperinfuzie (încălzire, răcire și impulsuri T-Sonic) și lumina LED (care vizează cele trei nevoi diferite ale pielii). Cu alte cuvinte, tehnologia de hiperinfuzie implică încălzirea pielii, care deschide porii și pregătește tenul pentru următorii păși, pulsațiile T-Sonic transportă ingredientele active ale măștii direct în piele, iar crioterapia are rolul de a fixa și menține aceleași ingrediente active în piele. Totul în doar 90 de secunde, iar la finalul tratamentului spa pielea va fi mai fermă și va avea un aspect suplu și luminos.
 
Secrete antice de frumusețe
Uleiurile organice presate la rece sunt folosite pentru a înfrumuseța pielea încă din vremurile Romei Antice. Este momentul perfect pentru a începe un tratament naturist care să se potrivească nevoilor pielii tale chiar la tine acasă. Aplică uleiul împreună sau după aplicarea cremei. O scurtă recapitulare a modilui de alegere corectă a uleiului (nu ezitați să le combinați):
·          Coșuri, piele grasă, predispusă la acnee-uleiuri antibacteriene și antiinflamatoare din arbore de ceai, rozmarin, papaya și chimion negru
·         Piele uscată sau deshidratată: uleiuri hrănitoare, ulei de lavandă, musețel, semințe de struguri
·         Anti-îmbătrânire pentru toate tipurile de piele: uleiuri anti-oxidante, ulei de măceș, ulei de semințe de kia, semințe de morcov, rodie


Mai puțin zahăr, mai multă apa
Deoarece frumusețea vine din interior, asigurați-vă că eforturile voastre zilnice pentru o piele mai bună sunt susținute de o hidratare corespunzătoare. Beți apa simplă, cu lămâie, infuzie de ceai sau împreună cu oricare aromă naturală doriți. Amintiți-vă doar că hidratarea este esențială pentru frumusețe, în timp ce zahărul are un efect inflamator asupra celulelor dumneavoastră, evitați să-l consumați des.
 
Dispozitivul UFO, precum și seturile de măști pot fi achiziționate online de pe  http://www.douglas.ro și de pe http://www.foreo.com

Comentarii