OptiGrill Elite - descoperă cel mai nou grătar intuitiv de la Tefal


Barbeque block party? Good news! Tefal lansează OptiGrill Elite, grătarul electric de ultimă generație, care te ajută să prepari friptura ca un profesionist și să obții gustul perfect, chiar la tine acasă!
Master meat grilling to your perfection
Senzorul patentat măsoară cu precizie grosimea cărnii și calculează numărul de porții de pe grătar. Parametrii de gătire sunt ajustați automat, pentru rezultate așa cum îți dorești: steak suculent, interior fraged, iar exteriorul… crocant, gata să te ademenească dintr-o privire!
Interfața inteligentă te ghidează pas cu pas: indicatoarele luminoase și sonore te anunță când poți începe să gătești, dar și când friptura a atins stadiul dorit: rare, medium sau well done. În plus, cu noua funcție Sering Boost, nici măcar ochiul vigilent al Chef-ului nu va sesiza diferența - steak perfect, exact ca la restaurant!
OptiGrill Elite dispune de 12 programe automate, dintre care 5 pentru carne: vită, burgeri, piept de pui, cârnați și bacon plus 7 programe pentru  pește, fructe de mare, panini și legume (ardei, vinete, cartofi și roșii).
Folosește Modul Manual pentru a prepara orice ingredient! Trebuie doar să selectezi temperatura & timpul și obții grătarul potrivit gustului tău. Dacă ești pe grabă, funcția pentru decongelare reduce timpul de așteptare. Versatil și intuitiv, nu-i așa?
Preparate suculente și delicioase
OptiGrill Elite vine la pachet cu rețete creative. Inspiră-te și impresionează-ți prietenii cu propriul meniu.  
Friptură în suc de lime și coriandru? Already delicious! Pregătește o marinadă din ulei, usturoi, ceapă, ardei iute, chimen, lămâie și coriandru. Unge mușchiul de vită cu amestecul savuros și lasă aromele să se întrepătrundă la frigider pentru patru ore. Selectează programul special pentru vită, așază carnea și așteaptă să îți fie ademenite simțurile. Dă touch-ul final și laudă-te cu un preparat senzațional!
Eat well, tell stories and laugh! Și nu uita - luna noiembrie îți aduce 10 puncte extra în Club Tefal dacă achiziționezi orice grătar electric Tefal! 😊


Comentarii