O vară perfectă, un bronz frumos și sănătos cu NIVEA SUN Protect&Bronze









Vara se apropie cu pași repezi, iar noi o așteptăm cu nerăbdare, mai ales că în zilele cu soare orice activitate devine mai distractivă în aer liber. Fie că mergi la mare să te bucuri de plajă și apă sau la munte să savurezi peisajele spectaculoase, NIVEA SUN te ajută să obții bronzul auriu mult dorit în timp ce-ți protejează pielea.
Trebuie să avem în vedere însă că un bronz frumos trebuie să fie și sănătos, iar factorul de protecție joacă un rol esențial pentru pielea noastră. Ceea ce nu luăm în calcul poate este faptul că tipul și culoarea pielii dictează gradul de protecție pe care trebuie să îl folosim. De exemplu, dacă pielea ta este deja bronzată sau stai la plajă într-un loc umbros, poți folosi un FPS mai mic, dar dacă ai pielea deschisă la culoare sau te expui la soare pentru prima dată anul acesta, recomandat este să folosești un FPS mai mare.

Vara aceasta
, NIVEA SUN ne ajută să profităm din plin de soare și să lăsăm în grija ei protejarea pielii noastre, fiind marca numărul 1 în lume în protecție solară*. Cu siguranță vei descoperi produsul solar perfect pentru tine în portofoliul NIVEA deoarece acesta cuprinde o serie de loțiuni, emulsii, spray-uri și uleiuri care acoperă o arie largă de nevoi, cu rolul de a proteja pielea sensibilă și normală, dar și de a o ajuta să se bronzeze într-un ritm sănătos.







Alege produsul NIVEA SUN care ți se potrivește!

Dacă vrei să te bucuri de un bronz irezistibil și să-ți protejezi pielea în același timp, gama NIVEA SUN Protect & Bronze combină protecția solară cu bronzul natural și de lungă durată. În această gamă factorul de protecție solară este regăsit în diferite concentrații, de la FPS 20 la FPS 50, pentru toate tipurile de piele, iar produsele au diferite tipuri de aplicare – spray, cremă sau trigger. Produsele sunt rezistente la apă și îți oferă o protecție eficientă împotriva razelor UVA/UVB, în timp ce extractul de pro-melanină din plante accelerează procesul natural de bronzare al pielii.

Pe de altă parte, dacă pielea ta este sensibilă, însă iubești la fel de mult soarele și vara, atunci ai nevoie de protecție solară puternică, dar în același timp delicată care să te ajute să previi apariția alergiilor solare și iritațiilor. Produsele din gama NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect calmează și protejează pielea în timpul expunerii la soare, iar protecția UV reduce riscul apariției petelor. Produsele din această gamă au o textura lejeră, neuleioasă, fără parfum și rezistentă la apă. Se absoarb rapid și acționează imediat.
Vara nu doar noi, adulții, ne bucurăm de soare. Copiii iubesc să se joace în aer liber cât e ziua de lungă. Pentru a nu le sta în calea distracției, ai grijă de pielea lor delicată și asigură-te că primesc protecția solară ideală.  Pentru zilele agitate petrecute în soare sau mai mult în apă decât pe uscat, alege o loțiune cu factor de protecție mare, 50 sau 50+, precum NIVEA SUN KIDS Protect & Care și NIVEA SUN KIDS Sensitive Protect & Care. Produsele sunt ușor de aplicat, extrarezistente la apă și sunt create special pentru pielea delicată a copiilor.







Cu produsele perfecte și de încredere pentru întreaga familie, tot ce mai rămâne de făcut este să te relaxezi și să te bucuri de vară alături de cei dragi ție.
Pentru a obține un bronz auriu și hidratare, protejându-ți în același timp pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui, asigură-te că folosești un produs potrivit pielii tale și nu uita că orice produs cu FPS trebuie reaplicat în mod frecvent. Indiferent de factorul de protecție ales, evită expunerea la soare între 11 AM și 3 PM și ai grijă să îți protejezi tot corpul de soare, purtând și accesoriile potrivite, cum ar fi ochelarii de soare și pălăriile, haine lejere din in în nuanțe deschise.






Preturi maxime recomandate:
NIVEA SUN Protect & Bronze Spray de protecție solară și bronzare cu pulverizator FPS 30 – 62 RON
NIVEA SUN Protect & Bronze Lotiune de protecție solară și bronzare FPS 30 – 38 RON
NIVEA SUN Protect & Bronze Ulei-Spray de protecție solară și bronzare FPS 20 – 35 RON
NIVEA SUN Kids Protect & Care Spray-pulverizator protecție solară pentru copii FPS50+ – 67 RON
NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Care Spray-pulverizator protecție solară pentru copii FPS50+ – 67 RON
NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect – Loțiune de protecție împotriva alergiillor solare SPF 50+ – 48.5 RON
NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect – Spray de protecție împotriva alergiillor solare SPF 50+ – 52 RON
NIVEA SUN Sensitive Soothing Protect – Spray de protecție solară pentru piele sensibilă SPF 50+ – 48.5 RON





Comentarii

Postări populare