Vrei să fii tânără, sănătoasă și relaxată? Apelează la masajul facial!

Masajul facial este, fără doar și poate, unul dintre cele mai complete forme de masaj care aduc multe beneficii corpului nostru per total. Deși pare greu de crezut, cu ajutorul masajului facial poți elimina multe dintre minusurile pe care le ai atunci când vine vorba despre sănătatea absolută a corpului sau a psihicului tău.

„Masajul facial este tratamentul care ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii, dar și a incetinirii procesului de îmbătrânire. Mai mult decât atât, despre masaj în general se spune că este una dintre cele mai vechi forme de vindecare. Printre beneficiile imediate ale masajului facial sunt ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap și migrenelor. De asemenea, masajul facial este recomandat pentru fermitatea și strălucirea pielii, minimizarea liniilor fine și a ridurilor, pentru hidratare și eliberarea tensiunii”, explică tehnicianul maseur Dan Bujor. „În plus, nu uităm de ganglionii limfatici care sunt răspândiți pe întreaga zonă a feței, în special de-a lungul bărbiei și a liniei maxilarului. Ce concluzie extragem noi de aici: masajul facial stimulează vasele limfatice și facilitează eliminarea toxinelor din zona feței”, conchide specialistul.

Beneficiile masajului facial explicate pe larg. 4 cele mai importante.

1. Detoxifică organismul - masajul facial pune în mișcare limfa și știm deja că aceasta este cel mai bun „transportator” a toxinelor din organism. Punând-o în mișcare, obținem acest efect de detox despre care tot auzim.
2. Ameliorează congestia nazală exclusiv în cazul alergiilor. Dacă vorbim despre o congestie provocată de o infecție la nivelul sinusurilor, masajul facial este contraindicat. 
3. Îmbunătățește starea de spirit - masajul facial scade nivelul de stres și contribuie la ameliorarea anxietății.
4. Previne apariția ridurilor - eliberând tensiunea care ține în permanență mușchii încordați. Ridurile de la nivelul frunții, nivelul sprâncenelor și a buzelor pot fi diminuate cu ajutorul masajului facial.
Comentarii