Urban Masaj


Urban Masaj, un nou concept de viata urbana unde grija pe care o purtam sanatatii reprezinta o prima optiune de vindecare si de incetinire a proceselor de imbatranire si-a deschis portile luni 2 iulie. La eveniment au participat bloggeri, influencers si vedete care au imbratisat deschis comunitatea Urban Masaj.

Situat in Str. Austrului, nr 54, Sector 2, Bucuresti, proiectul Urban Masaj a luat nastere in 2017 cand Romeo Tudorache, licentiat in kinetoterapie a decis sa dea o noua dimensiune ingrijirii sanatatii prin arta masajului.


Dupa …. ani de practica, confruntat cu cresterea  nevoii de relaxare si evadare din spatiul cotidian dar in acelasi timp si cu dorinta clientilor de a ramane ancorati in freamatul urban, Romeo Tudorache a gandit Urban Masaj ca pe un loc unde oaspetii pot  beneficia de o intreaga colectie de masaje de relaxare, infrumusetare sau terapeutice.
La Urban Masaj viziunea noastra a fost aceea de a crea o atmosfera relaxanta si meditativa intr-un spatiu urban care sa sporeasca valoarea procedurilor terapeutice destinate ingrjirii oaspetilor nostrii.

Urban Masaj nu a uitat cat de important este timpul beneficiarilor nostrii si de aceea am ales  sa venim inclusiv la voi acasa pentru a va oferi servicii complete de masaj la domiciliu.
In conceptul nostru Urban inseamna mereu in miscare si de aceea am investit in cele mai performante echipamente si apratura medicala portabila.

Urban Masaj promoveaza calitatea in detrimentul cantitatii  asa ca am decis sa ne dotam cu o  aparatura performanta, de ultima generatie,  pentru serviciile de recuperare, ca urmare a unor afectiuni de sanatate sau accidente.


Urban Masaj crede in oameni si in calitatile fiecaruia care iubeste aceasta meserie, de aceea am alocat timp, energie si meticulozitate in formarea terapeutilor nostri.
Misiunea Urban Masaj este de a crea o experienta pozitiva si memorabila pentru fiecare oaspete prin intermediul unui serviciu care se concentreaza pe nevoile individuale intr-o atmosfera urbana unica si inspirata.


Multumim partenerilor nostri care ne-au fost alaturi la deschiderea centrului Revolution, Jidvei, Techir, FruitPack, Coffee 2 Go, Sloop si Ergo Slim by Gianina Ilies
Bine ati venit in comunitatea Urban Masaj!

Comentarii