COACH PLATINUM - O nouă aromă masculină inspirată de spiritul drumului liber. Mai ales pentru femeile care iubesc!

Pentru orice femeie care iubește... Iată cadoul perfect atunci când vrei să arăți că îți pasă cum miroase el. Un parfum care va fi o adevărată încântare și pentru tine. Haideți să afalți povestea lui!


Noua aromă masculină Coach Platinum a fost fotografiată pe fondul orizontului orașului  New York – începutul și sfârșitul oricărei călătorii de drum specific americană. Scenele evocă energia încrezătoare și magnetică a tipului Coach.

AROMA
Aroma se deschide cu note proaspete de Ulei de Piper Negru, Ananas și Boabe de Ienupăr. Inima dezvăluie un amestec distinctiv masculin de note florale - Geranium și Salvie, bogat contrastante cu lemnurile rafinate  precum Cashmeran, Patchouli și Lemn de Santal, și cu  acordul adictiv de piele vanilată - creând o semnătură caldă, senzuală și elegantă.

INSPIRAȚIA
Coach Platinum  este inspirat de călătoria de drum specific americană care începe și se sfârșește în New York. Dinamic și cald, intruchipează latura aventuroasă a tipului Coach.

“Am dorit să creez o aromă care să surprindă stilul de viață elegant al bărbatului care adoră să plece din New York doar pentru a simți acea senzație unică de revenire în oraș.” –Bruno Jovanovic, parfumier, Coach Platinum

NOTELE
Top: Ulei de Piper Negru, Ananas, Boabe de Ienupăr
Inimă: Cashmeran, Salvie, Geranium
Bază: Piele Vanilată, Patchouli, Lemn de Santal

Parfumier: Bruno Jovanovic

STICLA

Împachetată într-un metal care se oglindește, sticla argintie luminoasă este un obiect de design luxos care celebrează codurile iconice Coach. Pulverizatorul de forma specific închizătorilor de genți consolidează sistemul de închidere original folosit prima dată pentru gentile Coach în 1954, în timp ce calul și trăsura sunt embosate pe suprafața netedă a sticlei.
Ușor transparentă dacă e ținută în lumină, sticla reprezintă personalitatea cool și magnetică a tipului Coach.

AMBALAJUL

Ambalajul Coach Platinum contrastează de culori și texturi prin intermediul aluminiului neted periat și a pielii negre texturate.
Emblematicul logo format din calul cu trăsura vorbește despre moștenirea Coach în materie de pielărie.

POVESTEA COACH

Coach, casă autentică americană de pielărie,a foSt fondată ân 1941 în inima Manhattan-ului. Azi, este o casă de design lider în accesorii luxoase moderne și colecții de life-style, cu o reputație de lungă durată construită pe calitatea măiestriei. Definit de spiritul liber și atitudinea americană, brand-ul abordeză design-ul cu o viziune modernĂ, reimaginând luxul de azi cu autenticitate și inovație unice Coach. În întreaga lume, numele Coach este sinonim cu stilul fără efort specific new-yorkez.

Comentarii