“Re-Form”- o colectie speciala a Oanei Vasiloiu




Oana Vasiloiu ne invita sa descoperim colectia noului sezon care mizeaza pe functionalitate si confort. Oricine este in cautarea frumosului si a formelor abstracte, indraznete, va fi cucerit de aceasta colectie inedita din care razbate triumful stilului.

“Re-FORM” este o viziune noua, o colectie speciala, in care abordez geanta si pantoful ca obiect in sine, ca sculptura, pastrind insa functionalitatea si confortul. 
Inspirata din lumea organica, naturala, cu forme moi, rotunde, blande si cu o cromatica vie, diversa. Am simtit sa merg pe aceasta cale, interpretind diferit forma si nu stilul, care ramine acelasi: minimalist. Pana la urma, o geanta sau un pantof, pentru a se diferentia, trebuie sa faca pasul decisiv si riscant de la articol vestimentar la obiect (sculptura). Curajul nu vine din formele abstracte, indraznete, cum ar fi multi tentati sa o faca, riscand sa duca obiectul in penibil, ci tocmai din simplitatea lui, din amestecul culorii si al texturii, din suprapunerea si volumetria materialelor, care sa duca acest obiect minimalist din zona de accesoriu (vestimentar) in zona obiect purtabil.


Va invit joi, 7 aprilie, intre 6:30 PM si 9:30 PM, in showroom (str. Av. Theodor Iliescu 14, colt cu benzinaria Dorobanti), la prezentarea noii colectii,”Re – Form” primavara/vara 2016.

Comentarii

Postări populare