Fii glamurous! Aranjează-ți părul exact cum dorești în timp record. Descoperă Batiste!





Aliatul părului perfect aranjat, cu un aspect proaspăt în doar câteva secunde, Batiste este cel mai mare și mai iubit brand de șampoane uscate din lume. Mereu trendy și îndrăznețe, produsele se inspiră constant din viața femeilor ce vor să fie aranjate, deși ritmul de viață este de cele mai multe ori amețitor… Totuși, cu Batiste aranjatul părului nu mai este o problemă!  Fă-l să arate perfect în câteva momente!



Batiste vrea să ofere mai mult… așa că, începând cu luna aprilie se lansează gama Stylist, cu produse inovatoare de styling și coafat. Șamponul uscat XXL Volume se reinventează și devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completată de: fixativ lejer, spray de protecție termică și strălucire, texturizator și spray anti frizz.


În plus, pe lângă binecunoscutele șampoane deja existente în farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark,  gama Batiste se va îmbogăți cu încă un produs - Heavenly Volume, special creat pentru a oferi părului volum instant și prospețime.



Logo-ul brandului se transformă din "batiste" în "Batiste", iar toate produsele primesc un look nou, mai fresh și mai atrăgător.
Alege aroma Batiste care te inspiră!
Te așteptăm în farmaciile Sensiblu sau pe:




Comentarii

Postări populare