Lansarea colecției Reborn by Alexandra Calafeteanu – un eveniment ca o declarație de putere a femeii la 30 de ani!
REBORN nu este doar o colecție de toamnă-iarnă ’16-’17 prin care se propun ținute de sezon, care să te scoată din anonimat. Reborn este o colecție-concept, a cărei muză a fost femeia de 30 de ani, văzută ca o forță feminină, ce reușește să emane senzualitate și eleganță prin toți porii, iar acum și prin linia ținutei. 


Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitați de renume ca Andreea Banica, Lidia Buble, Razvan Simion, Giulia, Ioana Flora, Tily Niculae, Andreea Maria Varlan, Lorena Ben, Hevito, Gabriela Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr și reprezentanți media au fost introduși în universul alb, imaginat prin texturi și tăieturi grafice de designerul Alexandra Calafeteanu. 30 de modele în ținute all white au relatat jurnalul unei femei la vârsta de 30 de ani. De ce albe? Pentru că, în ciuda faptului că este mai puternică și mai hotărâtă, nu și-a pierdut inocența. Încă, i se luminează chipul ca unui copil atunci când se bucură cu tot sufletul, încă se joacă, dar în felul ei și încă ar alerga cu picioarele goale când plouă.  Diferența e că acum e impunătoare, știe ce vrea, e selectivă și știe să obțină ce își dorește. Outfitul este pânza albă a tabloului, iar forta ei lăuntrică reprezintă toate culorile care se așează pe pânză. Toate aceste valențe, care ”dansează” ca într-un balet al simțurilor, au fost interpretare prin texturi care imbină contrastele, observând cum neoprenul, lâna, tulul și mătasea sunt mixate într-un mod spectaculos, ”desenate”, cusute și decupate perfect, cât să creeze un element vestimentar elegant, dar atipic, așa cum va fi purtătoarea. 

REBORN - o interpretare stilistică a renașterii femeii de 30 de ani, unde eleganța este echilibrată de confort, unde senzualitatea este echilibrată de inocență și unde forma și textura sunt echilibrate de culoare.

”Cred cu tărie faptul că ținutele reprezintă modul vizual prin care vrem să fim percepuți. Eu sunt un adept al eleganței confortabile! Vreau să se înțeleagă prin colecțiile mele faptul că trasez ținute care nu constrâng femeia, ci o eliberează de tipare și îi creează sprijinul vestimentar pentru a crea o declarație a personalității sale.” - Alexandra Calafeteanu
Prezentarea monocromă – REBORN - a fost completată de bijuteriile artistice și colorate, FREYWILLE, care au relatat la unison cu ținutele expresia prin design a acelui ”joie de vivre” mult căutat în modă. Prețioasele piese, unice datorită materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumită atitudine. Inspirându-se din frumuseţea naturii și a vieții sau din operele unor artişti celebri precum Gustav Klimt, Claude Monet, Alphonse Mucha sau Hundertwasser, FREYWILLE a creat o nouă clasă de bijuterii ce îmbină arta cu eleganța atemporală a unor piese care nu se demodează.
O altă premieră a serii le-a fost oferită invitaților de către Iceberg Vodka and Water, brandul care oferă cea mai pură apă din lume, din care este realizată apoi și vodka. Oaspeții au avut ocazia să savureze pentru prima dată în România experiența inedită a celor două produse ce au la bază apă 100% pură, din ghețari formați în urmă cu peste 12.000 ani. Iceberg Water a fost votată cea mai pură apă din lume în 2015, iar noul concept, Pure Distinctions, ce propune consumul de Iceberg Vodka doar alături de fructe înghetate și Iceberg Water, este un reper mondial de rafinament.
Și pentru că a fost o seară dedicată eleganței, inovației și visării cu ochii deschiși, Bonilash®  – noua revelație a momentului pentru gene mai lungi - a adăugat un plus de seducție.  Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care ajută la obținerea unor gene naturale mai lungi cu 25%, mai dese și cu o nuanță mai intensă, după numai 12 săptămâni de utilizare. Unicitatea acestui ser pentru gene constă în substanța activă bimatoprost, un stimulent eficient pentru creșterea numărului de gene, ce permite alungirea acestora, întărindu-le și împiedicând pierderea acestora. Cu o aplicare ușoară și confortabilă, serul Bonilash este noul secret al genelor spectaculoase, naturale, care a devenit un must-have pentru femeia modernă.Eleganță, putere, încredere și senzualitate – ingredientele unei seri magice, sub semnătura ”Reborn” by Alexandra Calafeteanu.


Despre Alexandra Calafeteanu
Alexandra Calafeteanu este un designer vestimentar deja consacrat, care s-a evidențiat mereu prin colecții care interpretează designul într-un mod mult mai aproape de artă și foarte departe de mainstream. Având la bază cunoștințelor sale în modă, o diplomă în Design Vestimentar, obținută la Universitatea Națională de Arte, București și un master în Fashion Design, dar și o adolescență sub semnătura picturii, Alexandra Calafeteanu este un translator al artei în vestimentație, trasând mereu noi linii designului vestimentar românesc.
Comentarii