Profilul Colectiei de Primavara-Vara 2016 de la Tamaris






Colectia de Primavara-Vara 2016 este intr-o etapa de schimbare. Tendintele incercate si testate intalnesc noi siluete care zguduie lumea modei. 
Din cele mai vechi timpuri, pana la nebunii ani ’70, Tamaris rememoreaza si reinterpreteaza curentul retro-chic intr-o maniera contemporana. 
Incaltamintea sport ofera o declaratie vibranta a modei: arata-ti culorile!

Pasiunea pentru incaltamintea sport

Incaltamintea sport reprezinta atractia de pe podium si se potriveste cel mai bine cu moda strazii. Ca urmare a succesului din sezonul toamnăa-iarna ’15, modelele de jogging si alergare au inceput un alt sezon de succes. 
In acest sens, noile modele au demonstrat căamoda este un joc fara reguli. Acest lucru se datoreaza din ce in ce mai mult granitei dintre sportivitate si moda strazii, care se estompeaza tot mai mult. 
In timpul verii, pantofii trendy fara toc sunt combinati dupa dorinta- cu fuste feminine, rochii vaporoase sau culottes, iar experimentarea culorilor este permisa. Tamaris foloseste o gama extinsa de culori, aflandu-se la polul opus al monotoniei. 
Noile modele ofera, in avanpremiera, cea mai recenta inovatie Tamaris: brantul moale. Talpa yoga ofera libertate de miscare si multa flexibilitate, contribuind la relaxarea si eliberarea tensiunii din picior.

Culori
Pantofii sport din noua colectie sunt la fel de aprinsi precum culorile curcubeului. Blocurile de culoare domina modelele sport, pentru ca mixul neconventional de printuri, modelele si culorile complementare au dat tonul pentru aceste modele. Gasesti cu greu o combinatie care sa nu existe! Modelele monocromatice sau cele in alb-negru calmeaza un pic lucrurile. „Culorile picante” sunt amestecate cu albastru sau galben aprins, care ofera profunzime trendului boem-chic.
Materiale
Trecand de la un aspect natural, la un aspect tehnic: incaltamintea sport se concentreaza, in mod clar, pe mixul de materiale. De la metalic la neopren si la nylon - sunt folosite numeroase materiale tehnice.

Elemente cheie
Modelele sport raman elementul principal al colectiei. Cu toate acestea, datorita varietatii decoratiunilor, aceste modele se distanteaza de radacinile sport. Moda pantofilor se confrunta cu noi provocari datorita pantalonilor Marlene, evazati si celor de tip culottes.

Inovatii si forme

Cand vine vorba de calitate, in primul rand, Tamaris impresioneaza, mai ales, prin tehnologiile sale „feel-good”, dezvoltate special pentru femei si utilizate in diferite variante de incaltaminte. Modelelor incercate si testate, cum ar fi Anti-shock sau Touch It li se adauga brantul moale, similar covorasului de yoga. Acesta ofera libertate de miscare si flexibilitate, contribuind la relaxare si la eliberarea tensiunii.
·      Anti-shock
·      Touch it
·      Talpi detasabile
·      Branturi ergonomice pentru mersul pe jos fara oboseala
·      Caracteristici/Detalii de piele pentru multe modele
·      Talpi extrem de moi si usoare
·      Noutate: Brantul moale




Comentarii

Postări populare