Claudia Rawlings si Nico- Show de moda la superlativ!


Displaying colectie Claudia Rawlings low rez.jpg
 Pe  7 martie 2016, moda s-a împletit spectaculos cu muzica într-un cadru inedit, la Aeroportul Henri Coandă, unde creatoarea de modă Claudia Rawlings şi-a prezentat colecţia – un omagiu adus primăverii şi feminităţii. La concertul susţinut în încheierea prezentării de modă, Nico a strălucit într-o spectaculoasă rochie black&gold, creaţie Claudia Rawlings.
Susţinut la Terminalul Plecări al Aeroportului Henri Coandă, show-ul  a fost, practic, o invitaţie într-o călătorie specială, cu destinaţia “modă şi creativitate românească”. O incursiune în lumea frumuseţii şi a sensibilităţii, la care au luat parte vedete, jurnaliste, bloggeriţe, influencers din lumea fashion and beauty, iubitoare de frumos , celebrând astfel Femeia chiar de Ziua ei.


Prezentarea de modă a creatoarei Claudia Rawlings din cadrul evenimentului Airport Design Week” a adus laolaltă cele mai reprezentative si mai spectaculoase creaţii vestimentare ale designerului.
Iar momentul a culminat cu concertul lui Nico, artista care a încântat auditoriul cu vocea sa superbă, pusă în valoare de noua ei melodie, “În locul tău”, ca şi de hitul internaţional “Come Fly with Me”, o melodie tematică pentru acest show de modă.

Nico a strălucit pe scenă într-o rochie din  jerse de mătase şi mătase creponată, cu pliseuri foarte fine şi un corset spectaculos.
“Claudia Rawlings mi-a creat ţinuta plecând de la personalitatea mea. Ştie că îmi place să îmi pun în valoare pe scenă şi o latură rock & edgy. Aşa că a transpus perfect această latură a mea în combinaţia de negru şi auriu închis din rochia pe care am purtat-o la concert, în cadrul prezentării de astăzi.”,  a declarat Nico.
Artista a început încă din vară să poarte rochiile speciale Claudia Rawlings - cea care îi creează ţinutele personalizate pentru scenă fiind, pe lângă designer, şi stilistă.
De altfel, şi dansatoarele ei au evoluat  în cadrul show-ului de ieri purtând tot rochii semnate Claudia Rawlings.

Ca un tribut adus feminităţii şi primăverii celebrate la început de martie, colecţia prezentată de creatoarea de modă Claudia Rawlings a fost o revelaţie aflată sub semnul “Woodland Fairytale”.
“Prin aceste creaţii am vrut să transmit poveşti romantice din tărâmuri de basm, inspirate de Zânele lui Botticelli şi spuse în culorile primăvăratice şi în limbajul florilor.”, mărturiseşte designer-ul Claudia Rawlings, creatoarea brandului.

Catwalk-ul a fost invadat pentru câteva minute de rochii din mătase cu imprimeu floral (un design creaţie proprie, cu irisi şi orhidee), dublat de aplicatiile foarte fine de flori, frunze de iederă şi fluturaşi din matase, realizate în tehnica 3D.
Au fost admirate şi aplaudate la scenă deschisă şi rochia-statement cu trenă, realizată din pene de păun şi accesorizată cu pene de păun şi de raţă mallard, ca şi rochia X-Ray Slide, extravagantă, realizată din bucăţi de film de radiografie.

Echipa de make-up artisti SLA Paris Romania a asigurat machiajul spectaculos al frumoaselor modele de la ICAN Model Management. Iar ţinutele au fost acompaniate de accesorii florale - coroniţe cu irişi si orhidee realizate de The Flower Story. Ele au reprezentat piesele delicate şi primăvăratice care au încununat, la propriu şi la figurat, mesajul plin de feminitate al întregii colecţii semnate Claudia Rawlings.


Comentarii