Strălucește de Sărbători: Descoperă patru tratamente de top cu efect WOW Instant!

An de an, Sărbătorile de iarnă aduc cu ele dorința de a străluci și de a emana frumusețe. Indiferent dacă alegem să ne bucurăm de aceste momente magice în intimitatea casei sau să strălucim în afara ei, un lucru este cert - ne dorim să fim radiante și fermecătoare. Cu ajutorul Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie la clinica Skinmed, descoperim tratamentele spectaculoase cu efect WOW, perfecte pentru a ne transforma în staruri veritabile la orice eveniment important din viața noastră.

1. Terapii cu Acid Hialuronic pentru Buze și Riduri

Acidul hialuronic, aliatul natural al pielii noastre, devine principalul instrument al artei transformării. Tratamentele cu acid hialuronic oferă un boost instant de frumusețe, corectând liniile fine și redând volumul facial. Efect WOW: Riduri diminuate și buze voluminoase, cu rezultate vizibile imediat și durabilitate între 6 și 24 de luni, în funcție de caracteristicile individuale ale pielii.

2. Toxina Botulinică - Secretul Tinereții și Eleganței Naturale

Pentru a înfrunta cu succes ridurile de expresie din zona superioară a feței, terapia antirid cu toxina botulinică este alegerea perfectă. În doar 10 minute, tenul capătă o tinerețe fresh, păstrând expresivitatea naturală. Efect WOW: Ten întinerit cu până la 10 ani, într-o procedură sigură, rapidă și cu rezultate de lungă durată.

b>3. Tratament OxyGeneo - Microdermabraziune Umedă

O experiență revoluționară în îngrijirea pielii, tratamentul OxyGeneo redefinește standardul de frumusețe în doar 20 de minute. Combinația inovatoare de microdermabraziune, mezoterapie virtuală și masaj facial oferă pielii tale o împrospătare completă. Efect WOW: Piele curată, exfoliată și oxigenată, un ten echilibrat, hrănit și strălucitor. Capsulele minerale Neorevive și Neobright, din Israel, completează tratamentul pentru o piele rejuvenată și strălucitoare.

4. REYU, un tratament îndreptat spre activarea procesului nostru intern de autovindecare și întinerire!

REYU este una dintre terapiile specifice medicinei regenerative disponibile în SKINMED®, ce presupune aplicarea unor microcurenți, pentru refacerea buclelor de biofeedback și restabilirea funcțiilor corpului afectate de îmbătrânire.

Restaurarea naturală a pielii și a formei feței cu REYU este o modalitate excelentă de a vă începe călătoria antiîmbătrânire care duce la o întinerire de lungă durată.

Prin această terapie, creați o bază sănătoasă pentru țesuturile dumneavoastră, utilă și dacă vizați intervenții chirurgicale și tratamente

injectabile, dar și în cazul în care doriți să le evitați.

Această terapie este noninvazivă, fără durere și fără timp de recuperare. Mulți pacienți au o senzație de relaxare și o stare de bine în timpul tratamentului, dar și după tratament.

Efect WOW: piele rejuvenată, foto-aging revitalizarea pielii de pe față, gât, decolteu, corp; cicatrici atrofice, riduri fine, hiperpigmentare, melasmă.

Transformă-ți frumusețea într-o operă de artă cu tratamentele Skinmed - secretul unei străluciri cu efect WOW instant!

https://www.youtube.com/watch?v=R6-P0bDRWxM https://www.youtube.com/watch?v=FHZIXCuT_Us https://www.youtube.com/watch?v=MNQgNjFeKX4

Comentarii