Maroon by Condor: Restaurantul ales de Dan Shomon, omul de încredere al lui Barack Obama, pentru bucătăria ardelenească

În inima Bucureștiului, un restaurant cu o istorie bogată și-a reînnoit identitatea sub conducerea lui Dorin Iosif Cândea, fondatorul Clinicii medicale Condor. Dan Shomon, omul de încrederea al lui Barack Obama s-a bucurat de preparate ardelenești la Maroon by Condor. Dan Shomon, omul de încredere al fostului președinte american, Barack Obama, a avut oportunitatea de a degusta o varietate de preparate culinare ardelenești și de a se relaxa într-o atmosferă distinsă a localului.

Dan Shomon a fost șef de campanie al lui Barack Obama (președinte al Statelor Unite ale Americii în perioada 2009-2017). Pe lângă activitatea sa politică, Dan Shomon a avut un impact semnificativ în promovarea investițiilor din Europa de Est și Orientul Mijlociu în Statele Unite, inclusiv în Serbia și România. Este cunoscut ca un om care a deschis uși pentru companiile europene, facilitând colaborarea internațională. Pe Fondatorul Clinicii Condor Dorin Cândea, de origine ardelean, și actualmente patronul restaurantului Maroon îl leagă de Dan Shomon o prietenie veche și s-au revăzut într-un loc unde fuziunea aduce împreună multe personalități ale televiziunii, lumii politice, artistice și nu numai, uniți fiind de amprenta tradițional românească.

Dorin Iosif Cândea, fondatorul Clinicii Condor, a devenit noul proprietar al restaurantului de prestigiu Maroon Dorin Iosif Cândea, fondatorul Clinicii Condor, a devenit noul proprietar al restaurantului de prestigiu Maroon, situat într-o locație de elită din centrul Bucureștiului. Timp de 7 ani, restaurantul a oferit o experiență culinară mediteraneeană, însă sub noua conducere, meniul a fost extins pentru a include și preparate tradiționale ardelenești.

Locul de proveniență al patronului Dorin Iosif Cândea a fost decisiv în stabilirea meniului. El promovează cu pasiune bucătăria românească, fără a renunța însă la caracterul mediteraneean care a consacrat inițial localul Maroon. Conceptul restaurantului a fost îmbunătățit pentru a satisface gusturile clienților care doresc să savureze preparate tradiționale românești.

Bucătarii împreună cu întregul personal al restaurantului adună ani de experiență în domeniu și au fost instruiți cu atenție pentru noul concept al restaurantului Maroon. Clienților le este oferită o experiență desăvârșită și sunt serviți cu preparate proaspete, de la pește, până la preparate din carne, precum jamonul făcut proaspăt, până la pregătirea unor dish-uri în fața clienților, de exemplu paste pregătite în roată de parmezan.

Revelion la un preț corect în cadrul restaurantului Maroon by Condor

Totodată, restaurantul Maroon by Condor organizează Revelionul 2024 într-un buget ce reflectă un preț corect pentru toată lumea. Pentru cei care vor să-și petreacă noaptea dintre ani într-o zonă centrală a Capitalei, prețul este de 500 de lei/persoană și include muzică live, o masă specială formată din gustare rece tradițional românească, gustare din trei feluri de pește biban, doradă, somon și orez sălbatic, friptură de vită (Tomahawk, Rib-eye cu broccoli, sparanghel și piure de țelină), tort Maroon, Open bar, bufet cu brânzeturi și jamon (19:00 - 01:00) și candy bar (01:00 - 05:00).

Rezervările se fac la numărul de telefon 0744 623 033. Restaurantul Maroon by Condor este situat pe Str. Nerva Traian nr. 11, București. Cine este Dorin Iosif Cândea, noul patron al restaurantului Maroon

Dorin Iosif Cândea este fondatorul Clinicii medicale de prestigiu Condor. El a adoptat cu pasiune conceptul unei clinici medicale comprehensive în București, echipată cu toate serviciile necesare pentru a răspunde nevoilor diverse ale pacienților. Cu accent pe decontarea serviciilor prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), el a dorit să ofere o alternativă solidă, eficientă și de înaltă calitate în furnizarea de îngrijiri medicale. Familia numeroasă a lui Dorin Iosif Cândea a reprezentat o sursă de inspirație pentru fondarea și dezvoltarea clinicii medicale. În același timp, Dorin Iosif Cândea a încurajat și sprijinit educația, exemplificată în implicarea familiei ale sale în activitatea clinicii, fiind tată a trei fete.

La Gala Performanței și Excelenței 2023, Clinica Condor a obținut “Premiul de Excelență pentru servicii medicale de top”, fiind recunoscută ca una dintre clinicile de excelență de pe piața din România. Recent, Dorin Iosif Cândea a primit trofeul Galei Ziarului News.

Comentarii