Mia Rentea: “Puțină culoare și câteva flori, să fie în ciuda vremii și în spiritul nostru, să nu uităm cine suntem și de ce suntem.”

Mi-au atras atenția postările lor de pe Instagram. Poze cu haine reinterpretate în care apar legate în armonie cusăturile bunicii cu materialele textile moderne regăsite în magazinele de azi. Mi-au plăcut și mesajele scrise de cea care a creat acest brand neaoș. Mi s-a dilatat privirirea și m-am delectat cu mesaje optimiste despre ce are bunica mai frumos, despre întâmplări bizare sau mai puțin bizare de la țară, despre ce povești fermecătoare și sfătuitoare putem primi De la Bunica. Dar mai ales despre ce haine minunate pot face Mia Rentea și ale ei idei cu nostalgii.

Las aici câteva dintre mesajele ei de pe Instagram, mesaje pe care le veți regăsi sub pozele cu haine superbe, greu de egalat chiar și de un designer cu renume.

Ne-a dus Lămâița cu gândul fix la mirosul de lămâie rasă pe care o punea bunica în vreun dulce când ne era pofta mai mare.

Păi ne-a zis bunica să lăsăm pisica în pace, că cică lui Mitzi nu-i place cu iubirea, dar cine a ascultat?

A venit val-vârtej la noi și ne-a zis că o cheamă Sara și-și caută sora, cică ar fi fost și ea pe la noi odată și ar chema-o Cara.

Puțină culoare și câteva flori, să fie în ciuda vremii și în spiritul nostru, să nu uităm cine suntem și de ce suntem.

E Nora, ușor roșie în obrăjori. O fi de la recele de-afară sau de la vinul fiert din casă?

https://www.instagram.com/delabunica.boutique?fbclid=IwAR076QamZzn-76h7Qn4lpSb20yVi-7kO5-2KNHgzCRwa50PZY_YX1HaEIJg

Comentarii