Maestoso, colecția de bijuterii arhitecturale Brandul românesc de accesorii Maestoso își completează portofoliul cu prima colecție de bijuterii, ce poartă numele “Genesis”.

Pornind de la simbolul Maestoso și piesa centrală a fiecărei colecții de genți - esența brandului - mânerul metalic din alamă solidă sau oțel inoxidabil, au fost create bijuteriile: cercei, brățări și pandantive.

Bijuteriile sunt realizate în aceeași cheie minimalistă și arhitecturală Maestoso: linii geometrice și sculpturale de inspirație Bauhaus sau reprezentative curentului modernist și cel realist din arta contemporană.

Fiecare piesă de bijuterie poartă un nume reper din elemente geometrice sau arhitecturale: cerceii – “Square”, “Triangle” sau “Dome”, brățara – “Ellipse” și pandantivele: “Sphere” sau “Drop”.

Pandantivul “Genesis“ este un omagiu adus lucrării “Newborn” a lui Constantin Brâncuși, versiunea în bronz din anul 1920, aflată în prezent în colecția MOMA New York. Are un sistem de deșurubare, astfel încât poți păstra în interior un bilet important pentru tine, o mantră personală sau orice vrei să ai cu tine atunci când îl porți. Bijuteriile sunt realizate din argint reciclat placat cu aur de 18 karate (vermeil) sau cu rhodium.

Schițele au fost realizate de către designerul Maestoso, Claudia Tecuceanu. Prețurile bijuteriilor sunt cuprinse între 450 și 700 de Lei. Povestea Maestoso continuă, cu jocuri de forme și de materiale sub același deziderat conscious al brandului. ++++++ Maestoso este un brand românesc de accesorii, cu un design sculptural inspirat de fuziunea dintre eleganța atemporală a stilului minimalist și liniile geometrice din arhitectură și sculptură, de spațiile inundate de lumină ale muzeelor sau ale galeriilor de artă contemporană. Piesele Maestoso sunt realizate din linii simple geometrice, atemporale, cu o atenție pentru detalii desăvârșită, care îmbină pielea naturală premium și accesoriile emblematice, cu o confecționare realizată de artizani tabacari italieni care dețin afaceri prestigioase de familie, cu o istorie bogată și multă experiență în acest domeniu. Numele brandului este inspirat de Tempo-ul din interpretarea unei partituri – un calificativ de stare: maestoso – partea lentă și totodată solemnă a piesei muzicale. Maestoso a fost creat de Claudia Tecuceanu, absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București. Născuta într-o familie în care designul și arta meșteșugului au fost mereu importante, Claudia a gândit un brand în care calitatea produselor să redea milimetric schițele sale.
Toate ambalajele folosite de brand sunt reciclabile. Pentru a completa dezideratul etic al brandului, pentru fiecare produs Maestoso cumpărat (fie o geantă sau o eșarfă sau un portchei), este plantat un copac, în cadrul inițiativei ONE ORDER • ONE TREE. Web: https://www.maestoso-design.com Facebook: https://www.facebook.com/maestoso.design/ Instagram: @maestoso_design #maestoso #ContemporaryArtInspiredHandbags #maestosoaccessories Persoană de contact: Claudia Tecuceanu E-mail: contact@maestoso-design.com M: (+40) 761.325.327

Comentarii

Postări populare