„Ghid pentru o viață trăită cu sens” – un curs fascinant de dezvoltare personală și un proces de transformare complet

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) este o stiința unică cu un impact major asupra vieții noastre, pentru că ne poate ajuta în a deveni ceea ce ne dorim cu adevărat, atât din punct de vedere personal cât și din punct de vedere profesional. NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru că ne ajută să ne dezvoltăm propria viziune despre viață și să trăim după ea. Programarea Neuro-Lingvistică ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicam mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală sau creșterea profesională.

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) descrie conexiunea dintre minte (neuro), limbaj (lingvistica) și modul cum interacțiunea dintre ele ne afectează corpul, comportamentul (programarea) și rezultatele. NLP-ul este studiul rezultatelor, un model de comunicare și personalitate care explorează modul în care gândurile, acțiunile și sentimentele noastre interacționează pentru crearea experienței. Pe scurt poate fi definită ca studiul și practica excelenței umane. Programarea se referă la strategii, la perspectivele pe care ni le formăm asupra lumii și la modul în care le folosim pentru a obține rezultate. Neuro se referă la sistemul nostru nervos, la modul cum ne folosim cele cinci simțuri și efectele create. Lingvistica se referă la cuvinte, expresii faciale, atitudine, gesturi, obiceiuri și comportamente – modul cum le folosim pentru a ne exprima, a interacționa cu ceilalți și a obține ceea ce ne propunem.

„Bazele acestei discipline aflate încă în plină dezvoltare au fost puse de psihologul matematician Richard Bandler și profesorul în lingvistică John Grinder la începutul anilor `70. Observând că dacă cineva face un lucru, atunci oricine poate învață să îl facă, intenția lor a fost ca inițial să descopere strategiile oamenilor performanți în comunicare și să creeze modele pe baza lor, cu scopul de a le face accesibile oricui dorea să obțină aceleași rezultate. I-au studiat inital pe Milton Erickson, Fritz Pearls și Virginia Satir, chiar dacă în timp s-au adăugat multe alte modele ale excelenței care au contribuit la dezvoltarea domeniului. Acesta continuă să evolueze, descoperind în permanență posibilități de creare a rezultatelor, noi și din ce în ce mai eficiente.”, explica Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Curs Practician NLP - Patru certificări. Opt zile. O experiență incredibilă. Un proces de transformare complet

Cursul intensiv Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză este despre: Conștientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Reziliență. Este un curs revelator, destinat oamenilor care își doresc fie o nouă carieră, însă, nu știu de unde să înceapă, este pentru cei care învățarea continuă reprezintă un stil de viață care odată cu trecerea timpului nuanțează gândirea, este pentru toți cei care au curajul să-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni, pentru existență și își exercită cel mai măreț drept pe care fiecare l-au primit odată cu viața asta - să-i dea un sens, este pentru liderii care vor să învețe să folosească asumat/responsabil pârghiile comunicării profesionale dobândind mai multă valoare și eficiență în gestionarea tuturor situațiilor din companii.

„Mintea noastră reprezintă centrul de comandă, de acolo pleacă toate deciziile care ne construiesc viața. Am gândit, dezvoltat și perfecționat cursul NLP Practician de-a lungul a peste 10 ani, iar acum este un sistem de unelte psihologice practice pe care să îl putem utiliza zilnic. Programarea Neuro-Lingvistică îți dă în mână manualul de instrucțiuni după care să îți programezi Mintea să funcționeze în mod pozitiv, în favoarea ta.”- Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

NLP Practician - Unul dintre cele mai cuprinzătoare, intensive și profunde cursuri de NLP

Cursul NLP Practician este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combina patru tehnici puternice care te vor ajuta să îți transformi atât propria viață, cât și pe cea a celor din jurul tău. Cele 8 zile de curs, reprezintă un proces de transformare complet și complex. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace prin care obții rezultate concrete și demonstrabile în succesul și performanța din fiecare zi a vieții. În urma cursului practician NLP vei obține patru certificări: Certificarea NLP nivel Practitioner; Certificarea în Time Line Therapy™ nivel Practitioner; Certificarea în Hipnoză nivel Practitioner; Certificarea NLP Coaching nivel Practitioner. Toate certificările sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”.

Comentarii

Postări populare