Protejează părul vopsit și prelungește strălucirea culorii cu noua gamă OKARA de la René Furterer








Vopsirea părului nu mai este demult un lucru rar întâlnit, ci din contră, majoritatea femeilor au încercat măcar o dată să își schimbe culoarea naturală a părului. Diferența constă însă, în sănătatea și strălucirea părului, care, din cauza vopselelor chimice și a produselor de styling, poate fi amenințată.
Răspunzând acestor nevoi, René Furterer lansează o nouă gamă de îngrijire a părului vopsit, cu ingrediente active de origine naturală, cu formule fără silicon și fără surfactanții.
Gama OKARA protejează firul de păr și prelungește strălucirea & intensitatea culorii până la 8 săptămâni.*
Cu extract de origine naturală de Hamamelis, un puternic agent de fixare a pigmentului pe bază de plante, culoarea este captată și păstrată în interiorul firului de păr. Extractul Okara de origine naturală, bogat în aminoacizi similari cu cei găsiți în cheratină, ajută la repararea părului slăbit.
RITUALUL RADIANCE COLOR ÎN PATRU PAȘI:
1. Combinând eficacitatea, stimularea senzorială și ingredientele de origine naturală, extractul de plante, cu efect regenerator Complexe 5 este un prim pas important pentru sănătatea și frumusețea părului. Un adevărat elixir de frumusețe, acest concentrat tonifiază și fortifică scalpul si părul de la rădăcină. Simțurile sunt stimulate de textura produsului bogat în uleiuri esențiale și de aroma sa răcoritoare, invitând la un scurt masaj revigorant.
Cu uleiuri esențiale de portocal și lavandă, curăță, energizează și purifică scalpul. Aplică-l o dată sau de două ori pe săptămână prin masaj, lăsându-l să acționeze timp de 5-10 minute și apoi șamponează părul.
2. Șampon - Curăță delicat părul și scalpul, previne decolorarea, ajută la menținerea culorii pentru o perioadă mai lungă de timp și are efect reparator asupra părului. Rezultate: Părul este catifelat și are o strălucire vibrantă de până la 8 săptămâni.*









3. Mască - Repară părul colorat deteriorat, păstrând totodată intensitatea culorii. Captează și păstrează vopseaua în interiorul firului de păr și ajută la regenerarea părului deteriorat și degradat.  Textura bogată și cremoasă  vine alături de un parfum floral rafinat, care te va face să iubești această mască. Rezultate: Părul este reparat, descurcat și strălucitor.
4. Spray leave-in - Descurcă părul rapid, îmbunătățește și oferă o protecție de lungă durată strălucirii părului colorat și vopsit. Textura produsului este ușoară și non-grasă, iar formula conține filtre UV, vitamina B5 și E!

Pentru informații despre produsele René Furterer, vă invităm să accesați: www.facebook.com/ReneFurtererRomania și accesați www.renefurterer.com.
Produsele sunt disponibile în farmacii.




Comentarii

Postări populare