Versatilitate si ergonomie cu Tefal Ingenio






Cooking can be fun & easy! Pana si cel mai experimentat Chef are alaturi parteneri de incredere pentru retete ingenioase! Adrian Hadean iti impartaseste secretul preparatelor cu gust autentic: vasele Ingenio care nu trebuie sa-ti lipseasca dintr-o noua aventura culinara.

Adaptabilitate si mai mult spatiu in bucatarie

Atunci cand vrei sa te concentrezi doar asupra mixului echilibrat dintre aspect si arome, cu vasele de gatit Tefal Ingenio ai versatilitate cat cuprinde! Unul bun la toate, manerul detasabil se potriveste oricarui vas Ingenio indiferent de forma sau dimensiune. Acesta poate sustine o greutate de pana la 10 kg si are garantie 10 ani. In plus, economisesti cu pana la 50% mai mult spatiu in dulap.

Expertise ori Essential - alege gama care iti face cu ochiul & cook like a pro!
“Sunt fericit cand am ocazia sa impart bucate pregatite cu dragoste, iar daca asta inseamna sa am alaturi si ajutoare de nadejde, lucrurile sunt si mai simple. Cu Ingenio, trec rapid de la un vas la altul printr-un clack al manerului inteligent. Dupa ce aromele se intrepatrund in tihna, va astept cu mancare aburinda, scaldata in sos si la un pahar de vorba buna”, dezvaluie Chef Adrian Hadean.

Ce spui de o friptura suculenta si cartofi in crusta aurie cu rozmarin? Da start gatitului pe plita, muta la cuptor pentru intensificarea gustului si cand e gata, serveste celor dragi direct pe masa. Apoi, la final, pune vasul in frigider! Cand pofticiosii vor cere o portie extra, reincalzeste bunatatile in acelasi recipient. Da, chiar nu este nevoie sa le transferi! ;)

#GoodToKnow 100% usurinta in utilizare! Tigaile din gama Ingenio au incorporat indicatorul de caldura Thermo-Spot, ce arata momentul in care acestea ating temperatura optima pentru gatit, garantand astfel rezultate perfecte si pline de savoare.
Asadar, creeaza momente speciale si petrece mai mult timp in familie! :)

Comentarii

Postări populare